Kako hitro povečati moški penis doma

Velikost penisa skrbi moške vseh starosti, od adolescence. Tako mladi fantje kot zreli moški so zaskrbljeni, kako izgledajo v očeh žensk, zato se bo prej ali slej pojavilo vprašanje, kako povečati penis doma.

Dejansko vam za povečanje dostojanstva ni treba leči na operacijsko mizo. Poleg tega se operacija izvaja samo iz zdravstvenih razlogov. Toda vsak moški lahko naredi številne preproste manipulacije doma, glavna stvar je izbrati ustrezno tehniko in metodo.

metode za povečanje penisa

Kaj določa velikost penisa?

Velikost in druge anatomske značilnosti moškega spolnega organa (oblika, upogib) so individualne, tako kot barva oči in velikost nog. Med velikostjo nosu, prstov, stopal in penisa ni povezave, zato tem napačnim predstavam ne gre verjeti.

Gobasta in kavernozna telesa obdajajo večino penisa. V njih pride kri med spolnim vzburjenjem, zato se penis poveča in otrdi. Očitno je normalen pretok krvi eden najpomembnejših dejavnikov za erekcijo.

V primeru motenj krvnega pretoka v medeničnem predelu najprej trpi zdravje moških. Zato mora moški, ki ni zadovoljen z velikostjo penisa ali kakovostjo erekcije, najprej preveriti srčno-žilni sistem.

Poleg tega zunanji, vidni del penisa ni celoten penis. Nekaj tega se skriva v notranjosti. Če ima moški prekomerno telesno težo, se bo v maščobnem sloju mošnje skrilo nekaj več, tako da bo penis videti še manjši.

Razmerje med raso in velikostjo penisa

Šale o Afroameričanih in velikosti moškosti sploh niso šale: med raso in velikostjo penisa res obstaja povezava.

Torej, za Azijce je norma 10 cm, za predstavnike negroidne rase je povprečna velikost 16-17 cm, pri nas in v Evropi pa je normalna številka 13-14 cm.

Zapisani rekord v zgodovini je penis, dolg več kot 33 cm in premer 15 cm. Človek s takim dostojanstvom je živel v 20. stoletju.

V članku vam bomo zelo podrobno povedali, kako povečati penis doma, preberite do konca.

Starost in povprečja

Kljub dejstvu, da obstaja koncept "norme" glede velikosti penisa, je zelo pogojen. Razpon razmerij je tako širok, da je specialist moral povprečiti tudi najbolj različne vrednosti. Zato razlika +/- par centimetrov še vedno ne pomeni nič.

Rast penisa pri zdravih dečkih se začne okoli 9. leta starosti. Povprečni kazalniki telesa v mirnem stanju so naslednji:

 • 9-12 let: povprečna velikost - 4 cm, rast za približno 0, 5-1 cm na leto;
 • 13-15 let: najmanjša velikost - 5-6 cm;
 • 16-18 let: povprečna velikost - 7-10 cm.

Med spolnim vzburjenjem se indikatorji povečajo:

 • 9-12 let: do 8-11 cm;
 • 13-15 let: do 12-16 cm;
 • 16-18 let: do 13-17 cm.

Po odraslosti član preneha rasti v dolžino, vendar bo še naprej povečeval obseg. V nekaterih primerih se lahko dolžina celo nekoliko zmanjša.

Zanimivo je, da pri dekletih globina vagine v vznemirjenem in mirnem stanju ustreza velikosti moškega penisa. To pomeni, da če lahko nekateri predstavniki šibkejšega spola dosežejo vrhunec užitka v stiku z moškim, katerega velikost penisa je blizu 20 cm, potem bo za druge dovolj 14 cm, poleg tega pa elastičnost vagine omogoča, da prilagodite poljubnemu premeru moškega organa.

Za večino žensk je optimalna dolžina 15 cm, poleg tega lahko mnoge ženske v stiku z moškimi z velikim penisom občutijo bolečino in nelagodje. Zato je reči, da je glavna stvar dolžina, v osnovi napačno.

Za koliko centimetrov lahko povečate penis doma?

Na internetu lahko najdete informacije, da je doma mogoče doseči povečanje penisa do 5 cm v premeru in dolžini. Seveda je to težko verjeti, toda če se vsi dejavniki ujemajo, je tak rezultat mogoče doseči.

Na končni rezultat vplivajo naslednji dejavniki:

 • posamezne značilnosti in fiziologija telesa - če je moški nagnjen k hitri rasti, potem lahko penis znatno naraste;
 • potrpežljivost in vztrajnost - delo in uporaba različnih metod lahko traja mesece, zato bo vztrajnost prišla prav;
 • rednost - le s stalnim, sistematičnim izvajanjem postopkov je mogoče doseči vidne rezultate.

Ne pričakujte fantastičnih +5 cm, a penis lahko res zraste za 1-2 cm. V nekaterih primerih je možno povečanje do 4 cm.

POMEMBNO! Občutno povečanje penisa je mogoče doseči le s kirurškimi metodami.

Metode za povečanje penisa doma

Cilj je mogoče doseči na različne načine. Nekatere so lažje, druge težje, nekatere zahtevajo posebno usposabljanje, druge ne. Toda vsem metodam in tehnikam je skupno eno: pred začetkom postopkov se je potrebno posvetovati z urologom.

Kontraindikacije

Domače metode povečanja penisa so preproste in varne, vendar jih v nekaterih primerih ni mogoče uporabiti. Splošne kontraindikacije za uporabo vseh tehnik in metod:

 • nalezljive bolezni;
 • poslabšanje kroničnih patologij;
 • venerične bolezni;
 • vnetje kože penisa.

Naprave in pripomočki za povečanje penisa

Preden si zastavite cilj povečanja penisa, je treba preučiti vse obstoječe metode in tehnike ter vnaprej poskrbeti za nakup posebnih naprav.

Podaljšek

Ekstender je naprava, ki pomaga povečati dolžino, debelino in odpraviti ukrivljenost organa. Potreben je za raztezanje penisa in ga lahko priporoči zdravnik po kirurških posegih pri moških (odstranitev prostate, implantacija penisa, ligamentotomija itd. ).

podaljšek penisa

Za samostojno povečanje penisa se uporabljajo 3 vrste ekstenderjev:

 • podveza - najmanj priljubljena, ker močno stisnejo penis in jih je priporočljivo nositi največ 30 minut v enem postopku in ne več kot 6 ur na dan;
 • trak - najbolj priljubljen, udoben in varen;
 • vakuum - ni priporočljivo za dolgotrajno nošenje, saj so polni pretisnih omotov v glavi penisa;
 • vakuumsko lepilo - podaljški, ki temeljijo na delovanju vakuuma in posebnega gela, zelo dragi, a učinkoviti.

Če izberete to metodo, se morate pripraviti na 6-12 mesecev rednega nošenja podaljška. Postopku je treba nameniti vsaj 6 ur dnevno, da bi na koncu opazili povečanje za 3 cm ali več.

črpalka za vodo

Klasična naprava za povečanje penisa, ki je namenjena izboljšanju žilne prepustnosti. Med uporabo črpalke pride do raztezanja tkiv penisa, zaradi česar pride v penis velika količina oksigenirane krvi. Hkrati celice organa prejemajo prehrano, kar prispeva ne le k njegovi rasti, temveč tudi k izboljšanju moči.

Načelo delovanja črpalke je naslednje: organ je nameščen v valju, katerega konec je pritrjen z obročem. Zaradi tega nastane vakuum, ki povzroči močan dotok krvi, penis pa se poveča in preide v stanje spolnega vzburjenja.

vakuumska črpalka za povečanje penisa

Prednosti te metode:

 • preprečevanje impotence;
 • preprečevanje zastojev;
 • aktivacija "spečih" kapilarnih mrež;
 • izboljšanje krvnega in limfnega obtoka;
 • povečana erekcija;
 • podaljšanje spolnega odnosa.

Slabosti metode:

 • kratkoročni rezultat
 • možni neželeni učinki (poškodbe tkiv, krvnih žil, podplutbe in abscesi);
 • če čas nošenja prekoračimo za 20-25 minut, lahko pride do prehodne impotence, tanjšanja kože in izgube naravne barve.

Črpalke za povečanje penisa so zračne in vodne. V prvem primeru se organ postavi v zračno okolje z negativnim tlakom, v drugem pa je potrebna majhna količina tople vode. Vodne črpalke veljajo za bolj nežne, medtem ko zračne črpalke dajejo bolj očiten rezultat - do +2 cm dolžine.

REFERENCA! Pri tej metodi povečanja penisa je treba izbrati ustrezno velikost bučke.

Tehnika črpalke:

 • temeljito očistite in posušite napravo;
 • postavite organ v bučko;
 • pritisnite dno bučke na pubis pod pravim kotom;
 • s hruško počasi izčrpajte zrak iz bučke.

Za prvi postopek je dovolj 2-3 minute. Postopoma lahko trajanje postopka povečate na največ 30-40 minut.

kako deluje vakuumska črpalka

Učinek vakuuma v bučki se ustvari z ročno črpalko ali s pritiskom na gumb za vklop, če je črpalka električna. Enakomerno povečanje pritiska poveča pretok krvi, zato se penis poveča veliko bolj kot pri naravni erekciji.

Ob pravilni uporabi črpalke ne bo nobenih negativnih reakcij in posledic. Običajno je po enem postopku mogoče doseči povečanje penisa za približno 10%, učinek pa traja več ur.

Če si vzamete pravilo, da črpalko uporabljate dnevno več let, bo rezultat bolj stabilen in dolgotrajen. V tem primeru ni priporočljivo prekoračiti začasne stopnje uporabe črpalke, sicer se poškoduje žilni sistem penisa, na njegovi površini pa se oblikujejo modrice, modrice in otekline.

Nosila

Nosilec se imenuje pasni sistem, ki je sestavljen iz zapore glave, potisnega obroča in prožnega pasu.

nosilec za povečanje penisa

Obstaja več vrst takšne naprave.

 1. Mehanski, ki je pritrjen z zanko. Ta nosila se lahko uporabljajo samo doma.
 2. Vakuum je opremljen s šobo, ki jo lahko vsak dan diskretno nosite pod oblačili. V tem primeru je obroč nameščen na dnu organa, trak pa poteka vzdolž bokov. Zapenjanje se pritrdi na glavo, velikost nosilca pa se prilagaja z zaponko.

Obešalnik

Eden najbolj ekstremnih načinov povečanja penisa, ki ga izvajajo predvsem Afričani. Njegovo bistvo je v tem, da se na penis pritrdi obremenitev, ki raztegne organ in s tem prispeva k njegovi rasti v dolžino.

Ko je obešen, je podporni ligament treniran, beljakovinska ovojnica pa je izpostavljena največji obremenitvi. V tem primeru se penis poveča v dolžino in volumen.

obešanje uteži za raztezanje penisa

Klasifikacija obešalnika:

 • mehansko - glava je stisnjena s posebnimi pritrdilnimi elementi;
 • vakuum - glava je pritrjena z vakuumsko šobo.

Postopek se izvaja v sedečem položaju, manj pogosto - stoje. Obremenitev vleče penis navzdol pod pravim kotom, zaradi česar obešalnik potegne vez. Če to metodo uporabljate vsak dan, bo sčasoma organ postal večji za 2-3 cm, kasneje v članku razmislite o več načinih za povečanje penisa.

Ekspander

To orodje odpne kavernozna, gobasta telesa, vlaknasta tkiva in s tem sprosti prostor za pretok krvi. Po 2 mesecih rednega treninga lahko vidite rezultat: povečanje je 0, 5-1 cm.

O končnem učinku je mogoče soditi leto dni po njihovem začetku.

šobe

Šobe so namenjene povečanju penisa neposredno med spolnim odnosom. Ne zahtevajo posebnega usposabljanja in veščin, so zelo dostopni in jih je mogoče kupiti v kateri koli intimni trgovini.

Šobe na genitalijah so različne, učinek in način stimulacije partnerja pa sta odvisna od vrste šobe:

 • šobe s stimulacijo klitorisa in anusa;
 • šobe za zgoščevanje;
 • vibracijski modeli;
 • reliefni modeli;
 • stimulansi v obliki gela.
nasveti za povečanje penisa

Pri izbiri šobe je treba voditi ne toliko po osebnih preferencah kot po občutkih partnerja. Nekatere naprave deklici ne dajejo užitka, ampak ravno nasprotno: vsi se na primer ne bodo strinjali s stimulacijo anusa.

erekcijski obroči

Erekcioni obroč je pripomoček za terapijo zategovanja, katere končni rezultat je povečanje kavernoznih teles oziroma penisa. Orodje se nanese na dno penisa in povzroča precej prijetne, nenavadne občutke - to je njegova glavna prednost.

erekcijski obroč za povečanje penisa

Od pomanjkljivosti - počasno doseganje rezultatov.

vaje

Posebne telesne vaje prispevajo k povečanju dolžine in obsega penisa. Zaradi obremenitve se poveča elastičnost kože, vezivnega vlaknastega tkiva in beljakovinske ovojnice, raztezanje tkiva pa neizogibno povzroči rast penisa.

jelqing

Jelqing je najstarejša tehnika za povečanje penisa, ki se uporablja na Bližnjem vzhodu. Med treningom moški izvaja močne vlečne manipulacije, kot pri molži krave. Hkrati za suho vadbo niso potrebni materiali in pripomočki, za nežno mokro vadbo pa lubrikant. Tretja obstoječa možnost treninga je press jelqing, ki je primeren za zelo pogumne in vzdržljive moške.

Prve vaje se izvajajo na penisu, ki je v mirovanju. Če se med erekcijo ukvarjate z jelqingom, ne bo rezultata, v nekaterih primerih pa lahko tudi poškodujete organ.

jelqing za povečanje penisa

Vsaka vadba naj traja približno 60 minut. Hkrati je zaželeno, da ste sami v stanovanju, da se čim bolj osredotočite na postopek in na rezultat.

Pred tem je treba spolni organ zaviti z vlažno toplo brisačo: v tem primeru se penis pari, kavernozna telesa postanejo bolj elastična. Nato morate s palcem in kazalcem zgrabiti dno penisa in ga držati v tem položaju 10 sekund.

Po tem, ne da bi odprli prstan, jih vodijo do glave. Prva roka ostane na glavi, druga pa ponovi iste manipulacije. Ko se roke na glavi dotaknejo, jih lahko odpnemo in vajo ponovimo.

Prvi dan je dovolj 50-100 ponovitev, po 2-3 tednih pa lahko povečate število ponovitev na 200. Hkrati so sprejemljivi odmori 15-30 minut.

Metoda mokrega jelqinga:

 • nanesite lubrikant na penis;
 • povežite palec in kazalec ene roke na dnu penisa in ga tesno pritrdite;
 • rahlo stisnite penis, vodite roko do glave;
 • ponovite podobno gibanje z drugo roko, ne da bi raztopili obroč s prvo;
 • izvedite 100-200 ponovitev brez spreminjanja intenzivnosti pritiska.

Pri izvajanju vaj ni priporočljivo spreminjati sile pritiska, pa tudi ritma in tempa. Dovolj je, da se držite rahlega pritiska in povprečnega tempa, tako da ni bolečih občutkov.

Po 2 mesecih rednega (2-3-krat na teden) treninga je Jelqing dovoljen med majhno erekcijo (do 40-75%). Če so te vadbe neboleče in udobne, lahko preidete na suhi Jelqing, tj. ne uporabljajte lubrikanta.

Jelqing lahko kombinirate z razteznimi vajami. To vodi do bolj oprijemljivih in hitrejših rezultatov. Če želite to narediti, po vsakem jelqu (molženju) nežno potegnite penis.

Sporočilo

Eden najvarnejših in najučinkovitejših načinov za raztezanje tkiv penisa, povečanje prekrvavitve organa in povečanje njegove velikosti. Da bi dosegli najboljši rezultat, je priporočljivo kombinirati masažne tehnike s segrevanjem, aplikacijami, kopelmi, ob uporabi posebnih krem, gelov in razpršil za povečanje penisa.

Samozadovoljevanje

Med vaje sodi tudi samozadovoljevanje, saj se pri tem razvijajo gladke mišice endotelija, zadnji in srednji del organa se odebelita. Sčasoma se lahko penis opazno poveča v dolžino in debelino.

Priporočena pogostost in trajanje tečaja za povečanje penisa za 1, 5-2, 5 cm v dolžino in 0, 5 cm v debelino je 6-krat na teden 5 mesecev.

Dobre rezultate lahko dosežete, če se po vročem tušu masturbirate in nanesete lubrikant z rastnim faktorjem. Treba je doseči največje navdušenje, zato je priporočljivo izbrati najbolj udoben položaj in se prilagoditi gledanju erotičnega videa. To je potrebno, da so v procesu vključene vse mišice perineuma.

V idealnem primeru bi moral proces masturbacije potekati takole:

 • vzemite vroč tuš;
 • vzemite udoben položaj, vklopite razburljiv video;
 • nanesite kremo ali lubrikant na genitalije;
 • segrejte tkiva z masažnimi gibi;
 • doseči največjo erekcijo;
 • naredite prstan dveh prstov;
 • izvajajte enakomerne gibe od spodaj navzgor, z rahlim pritiskom na penis;
 • doseči maksimalno spolno sprostitev.

Raztezanje pri sedenju

To vajo je priporočljivo izvajati, ko je penis v napol pokončnem stanju. Zanj morate potegniti telo navzdol in ga vzeti nazaj, nato pa sedeti na njem nekaj minut.

Med raztezanjem se poveča pritisk na kavernozna telesa, zaradi česar se penis poveča v dolžino in premer.

upogibanje penisa za povečanje velikosti

upogibanje

Ta tehnika se izvaja tudi v stanju pol erekcije. Moški mora upogniti penis v različnih smereh, da prepreči pojav nelagodja in bolečine.

Julija

Manipulacija je namenjena povečanju obsega organa in jo je zaželeno izvajati po tehniki Jelqing. Hkrati se izvajajo skoraj enaki gibi, vendar ne neprekinjeno, kot pri Jelqingu, ampak s periodičnimi postanki za nekaj sekund. Posegati prav s to glavo ni potrebno.

Za en trening je dovolj 4-5 ponovitev. Med Julijino vadbo kri vstopi v telo penisa, narava gibov pa je takšna, da preprečuje njen odtok.

Ta metoda povečanja moškega penisa se je že dolgo izkazala.

Vpenjanje

Klempanje je stiskanje penisa s sponkami, pri katerem se prekine dostop krvi do zunanjih ven. Samo notranje arterije prejemajo prehrano, zaradi česar se penis poveča tako v mirnem kot v vznemirjenem stanju.

Za tiste, ki šele začenjajo vaditi taborjenje, je za eno vadbo namenjenih največ 10 minut. Po tem morate izvesti majhno masažo penisa.

Če se med treningom pojavi bolečina, pekoč občutek, nelagodje, mravljinčenje, barva kože glave se spremeni, takoj odstranite spone. V drugih primerih je priporočljivo, da pod njih položite mehke blazinice, da se izognete poškodbam.

Keglov kompleks

Komplet Keglovih vaj je bolj znan kot vadba za mišice ženske nožnice. Vendar pa bo koristna tudi za moške, ki želijo imeti veliko dostojanstvo, saj so vaje namenjene stimulaciji globokih mišic trtice in sramnice.

REFERENCA! Delo teh mišic lahko občutite tako, da nekaj sekund zadržite uriniranje.

Sam kompleks se zmanjša na izmenično krčenje in sprostitev mišic za 30 sekund, pri čemer se v vsakem stanju zadržuje 2-4-6 sekund. Sčasoma lahko povečate čas treninga, pa tudi upočasnite tempo: počasneje kot se pojavi mišična napetost, bolje jih je čutiti.

Po kompleksu je priporočljivo vzeti odmor in popolnoma sprostiti mišice.

Raztezanje

Raztezanje vam omogoča povečanje glave, dolžine in premera penisa. Obstaja veliko različic te vadbe, od nizkointenzivnih gibov rok do uporabe posebnih naprav.

Glavna stvar je, da postopoma povečujete intenzivnost, trajanje treninga in ritem, izogibajte se bolečinam in ne delajte nenadnih gibov. Vsi bi morali začeti s počasnimi, gladkimi dejanji in šele nato lahko povečate obremenitev, nenehno poslušate svoje občutke.

Pravila raztezanja:

 • začnite z 20 udarci pri 0-40% erekciji;
 • raztegnite penis navzgor, sprostite pritisk vsaki 2 sekundi;
 • nadaljujte s kompleksom 5 minut ali do 40-50 pristopov;
 • združite raztezanje z dihalnimi praksami.

Pred raztezanjem je priporočljivo, da se tuširate z vročo vodo, kar pomaga ogreti tkiva in zmanjša tveganje za poškodbe.

Taoistične vaje

To je kompleks, ki združuje dihalne vaje in meditacijo. Vaja se začne z začetnim položajem - noge v širini ramen. Nato morate sredinec pritisniti na vdolbino v lobanji in masirati v krogu, pri tem pa paziti na dihanje.

POMEMBNO! Počasi morate vdihniti skozi nos in izdihniti skozi usta.

Po tem je potrebno umakniti medenične mišice za 10-15 sekund. Takšen kompleks je priporočljivo ponoviti 21-krat.

Rezultati tehnike so odvisni od posameznih značilnosti: tako kot v telovadnici. Nekateri uspejo doseči dober učinek v nekaj mesecih, drugi pa opazijo povečanje penisa šele po enem letu in le za 0, 5 cm.

Soda

Navadna soda bikarbona lahko pomaga pri procesu dela na parametrih penisa doma. Potrebovali boste le 1 čajno žličko sode, raztopljene v topli vodi: ta sestava se uporablja za kopeli za penis.

Penis je treba eno uro pred načrtovanim spolnim odnosom 10 minut spustiti v posodo s sodo, raztopljeno v vodi. V tem času se poveča krvni obtok, kar prispeva k izboljšani visokokakovostni erekciji.

POMEMBNO! Ta metoda se lahko uporablja le v nujnih primerih in ne prepogosto. Kopeli s sodo lahko povzročijo opekline na občutljivi koži penisa.

Kljub priljubljenosti te metode nima znanstvene utemeljitve. Mnogi strokovnjaki menijo, da je ta tehnika absurdna in celo nevarna, saj argument dvomljivih "gurujev" zveni zelo smešno: soda krepi karmično povezavo ljudi s silami narave: ognjem, vodo, zemljo in zrakom.

Tistim, ki zagovarjajo to metodo, svetujemo, da postopajo na naslednji način:

 • raztopite v kozarcu vode 0, 5 tsp. soda;
 • po vodnih postopkih prelijte penis s pripravljeno raztopino;
 • potopite penis z vlažnimi robčki.

Tehnika ne bo dala pričakovanega učinka, vendar lahko povzroči draženje, srbenje in opekline tkiva. Zato zdravniki priporočajo, da ne verjamete v tako neusmiljene metode in se zatečete k bolj racionalnim tehnikam povečanja penisa doma.

Varnostni ukrepi

Tehnike povečanja penisa se izvajajo le, če moški nima kontraindikacij za takšne poskuse. Kontraindikacije vključujejo:

 • duševne motnje;
 • kožne in spolne bolezni;
 • vnetje in okužba medenične regije.

Mnenje zdravnikov

Večinoma so strokovnjaki prepričani, da med vsemi, tudi norimi načini za povečanje penisa doma, obstajajo tisti, ki si zaslužijo pozornost. Ti vključujejo uporabo črpalke in sklop Keglovih vaj.

V medicinski praksi se o majhnosti penisa govori le, če govorimo o patologijah. V drugih primerih so to individualni parametri, ki ne bodo vedno ustrezali normam, ki jih nalaga družba.

O velikosti penisa je vredno skrbeti le, če obstajajo prirojene patologije, ki preprečujejo njegovo normalno rast, pa tudi če obstajajo okvare po poškodbah in boleznih. V drugih primerih je treba raje rešiti psihološki problem in ne težiti k stereotipom, ki jih vsiljuje družba.

Mnogi izdelki tako za zunanjo (kreme, mazila, losjoni) kot za notranjo (prehranska dopolnila) uporabo se niso izkazali za zanesljive, varne in učinkovite. Večina jih je povpraševana le zaradi dobrih oglaševalskih akcij, za katere avtorji zdravil ne varčujejo.

Trenutno je znan samo en postopek, ki organu daje normalno obliko in velikost - operacija, ki se izvaja z visokim prilegom mošnje k steblu penisa. V tem primeru se delno odlepi, zaradi česar je del penisa izpostavljen.