Ocene o Erogen X

 • Eva
  Darila sem svojemu možu, gelu za povečanje penisa Erogen X. Ima običajno velikost, vendar si seks želim bolj kot moškega. Zdaj se je v njem prebudil pravi plenilec! Navdušil ga je vsak dotik. V celotnem obdobju pred najinim sestankom gela nikakor ni uporabljal, je pa bil penis nekoliko daljši, tudi debelejši.
  Erogen X
 • Luka
  Že dolgo si želim kupiti tak izdelek. Našla sem gel Erogen X, kupila sem ga tudi z dostavo. Gel mi je pomagal, z njegovo podporo sem dvakrat na dan izvajala masažo penisa. Gel se dobro nanaša, preprosto čutim prijetne občutke. Skupaj za mesec + 4 cm.
  Erogen X
 • Žiga
  Erogen X sem kupil na uradni spletni strani, saj razumem, da imajo v osnovni trgovini na internetu tudi distributerji pogosto ponaredke. Pomembno mi je bilo razumeti, da dejansko uporabljam originalno zdravilo. Gel mi je pomagal, da sem penis postal debelejši in ga tudi raztegnil za 4 centimetre. Rezultat je shranjen.
  Erogen X
 • Miha
  Erogen X je najboljši gel, kar sem jih kdajkoli uporabil. Že dolgo si prizadevam za povečanje lastnega penisa, imam le deset cm, a v premeru precej velik. Ženske se na noben način niso pritoževale, vendar sem si vedno želela več. Gel mi je pomagal, zdaj je takoj očitno, da imam velik penis, tudi težav ne povzroča več.
  Erogen X
 • Matic
  Gel Erogen X mi je pomagal najti rešitev za zelo občutljivo vprašanje. Moja mlada punca mi je povedala, da jo z mojo glasnostjo vse zadovoljuje, vendar sem si kot predstavnica močnejšega spola želela več kot štirinajst cm. Erogen X je to težavo rešil v enem mesecu in pol s pomočjo penisa, povečanega za 4 centimetrov.
  Erogen X
Uporabniška ocena Erogen X
5
30