Kako povečati penis brez operacije in ali je to res? Pregled tehnik

Ne bo se vsak moški, ki se sprašuje o povečanju penisa, odločil za operacijo in takšna zadržanost je povsem razumljiva in upravičena. V tem članku si bomo ogledali druge, neinvazivne metode povečanja penisa. Omeniti velja, da takšne metode zahtevajo potrpljenje, čas in vztrajnost, saj ne morejo dati hitrih rezultatov in niso primerne za tiste, ki opustijo pouk, ne da bi dosegli želeni učinek v nekaj dneh.

Za začetek je priporočljivo izbrati kratke treninge z bolj nežnimi tehnikami, nato pa, ko dosežete določen napredek, preiti na resnejše.

Zakaj je velik penis zaželen?

želja po velikem penisu

Kaj je razlog za željo po večjem penisu med moškimi? Medicinski strokovnjaki ugotavljajo, da pogosto povsem povprečne, normalne velikosti, ki so v mejah norme, lastniki menijo, da so nezadostne in postanejo vzrok za komplekse in težave v intimnem življenju. Za to je lahko več razlogov:

 • Izjemna velikost penisa je že od antičnih časov znak prevlade enega posameznika nad drugim;
 • Ta psihološki odnos je pogost razlog za primerjavo velikosti s parametri drugih predstavnikov močnejšega spola, kar vodi do pojava kompleksov in psihološkega nelagodja;
 • Nekatere omejitve pri položajih med spolnim odnosom - izbrati morate posebne, ki omogočajo globljo penetracijo;
 • Eden najpogostejših razlogov je še danes prisoten mit, da je partnerjevo zadovoljstvo med intimnostjo povezano z velikostjo moškega penisa.

Nekirurške metode povečanja penisa

Te nekirurške tehnike vključujejo:

 • fizične vaje, masaža in druge ročne tehnike, ki vam omogočajo povečanje penisa brez operacije;
 • uporaba peroralnih zdravil v obliki zdravil in tablet;
 • uporaba zunanjih sredstev za povečanje penisa v obliki gelov in krem.

Zunanja sredstva

Ta metoda povečanja penisa brez operacije vključuje različne kreme, gele, mazila in pršila za povečanje penisa. Imajo lokalni, dražilni učinek na tkiva. Poleg tega lahko s pomočjo takšnih zdravil povečate libido in okrepite erekcijo. Učinek povečanja penisa se doseže s povečanim pretokom krvi v penis, kar posledično poveča kavernozna telesa, ki sestavljajo tkiva genitalnega organa.

Izbrali smo več zunanjih sredstev za povečanje penisa brez operacije, ki so znana po svoji učinkovitosti. Vendar je treba opozoriti, da bodo ta in druga podobna zdravila delovala le kot dodaten ukrep v kombinaciji z mehanskimi vplivi - na primer z ročnimi tehnikami.

Peroralna zdravila in dodatki (nehormonski)

Trenutno ne obstaja niti ena "čarobna tableta", ki bi lahko povzročila rast penisa in dejansko povečala njegovo velikost.

Različna priljubljena zdravila za krepitev erekcije lahko izboljšajo kakovost spolnega življenja in povečajo krvni obtok, vendar ne delujejo na povečanje velikosti penisa. Seveda lahko bolnik zaradi povečanega pretoka krvi v spolni organ opazi rahlo povečanje velikosti, vendar je to najverjetneje mogoče pripisati le vizualnim učinkom.

Kar se tiče hormonskih sredstev za povečanje penisa, na primer testosterona ali gonadotropnih hormonov, je njihova uporaba učinkovita le med puberteto, ko lahko pomanjkanje takšnih snovi povzroči razvojne nepravilnosti. V odrasli dobi je uporaba teh hormonov nesmiselna.

Ročne tehnike za povečanje penisa

Govorimo o načinih za povečanje penisa brez operacije, ki vključuje samo vaše roke.

Jelqing

Morda ena najbolj znanih tehnik za povečanje penisa, ki jo je mogoče preprosto narediti doma. Z njegovo pomočjo lahko povečate pretok krvi v spolni organ in ga povečate tako v dolžino kot v premeru. Poleg tega lahko redna uporaba te tehnike okrepi erekcijo in poveča vzdržljivost telesa.

masaža za povečanje penisa

Jelqing se lahko izvaja suho ali mokro; v drugem primeru boste morali uporabiti lubrikant. Poleg tega je treba pred in po uporabi te tehnike segreti organe genitourinarnega sistema z vročo prho ali kopeljo - to bo zmanjšalo tveganje za morebitne poškodbe.

Učinek uporabe tehnike jelqing je odvisen od stopnje erekcije, v kateri so bile vaje izvedene:

 • Pri jelqingu s stopnjo erekcije do 40-60% se dolžina penisa poveča;
 • Pri stopnji erekcije 80% in več se aktivno delo izvaja s premerom penisa, vendar je ta metoda primerna le za napredne uporabnike, medtem ko imajo začetniki veliko tveganje za poškodbe.

Raztezne vaje

Ročne tehnike, ki temeljijo na raztezanju penisa, lahko povečajo tako dolžino in obseg kot tudi glavico penisa, ne da bi se zatekli k operaciji. Večina teh metod se izvaja z rokami, nekatere pa zahtevajo uporabo posebnih naprav. Kot v prejšnjem primeru se morate pred takšnimi aktivnostmi vzeti vroč tuš ali kopel.

raztezanje za povečanje penisa

Te tehnike raztezanja vključujejo:

 • Ročna vleka;
 • Jai-raztezanje;
 • A- in V-raztezi;
 • Sadsack Slinky;
 • vpenjanje;
 • Polna fleksija;
 • Yuli.

Masaža penisa

Posebna masaža spolnih organov ne le pozitivno vpliva na zdravje moških in povečuje libido, ampak tudi pomaga povečati elastičnost tkiv penisa in poveča njihovo sposobnost raztezanja, kar je izjemno pomembno za varno povečanje penisa brez operacije. .

masaža za povečanje penisa

Skoraj vse tehnike takšne intimne masaže so učinkovite; Izpostavili jih bomo nekaj:

 • Tao metodaza povečanje glavice: v tem primeru morate s prsti prijeti dno penisa in prijem previdno premikati proti glavici, ki se nato izmenično krči in odpira. Ta kompleks se izvaja v 10 minutah.
 • Tibetanska masaža.Ta tehnika je namenjena povečani stimulaciji skrotuma in stebla. Sestoji iz stiskanja mošnje in njegovega nadaljnjega masiranja s krožnimi gibi 5 minut, nato pa z nežnimi stiskalnimi gibi skrbno obdelamo sam penis. Podobna tehnika se izvaja po vročem tušu.
 • Indijska metoda,pri izvajanju katerega morate s kazalcem in srednjim prstom stisniti dno glave, s palcem pa masirati konico z rahlim pritiskom.
 • Raztezanje moči. V tem primeru je potrebno glavico pritrditi s prsti in tako povleči spolni organ navzdol. En kompleks vključuje približno pet podobnih raztezkov in se lahko izvaja do petkrat na dan.

Povečanje penisa brez krem, mazil in tablet

Za tiste, ki ne pozdravljajo uporabe različnih krem za povečanje penisa in ne želijo jemati tablet in dodatkov, obstajajo druge možnosti:

Plastična operacija

Kirurški poseg za povečanje genitalij je priporočljiv za tiste bolnike, ki imajo prirojene ali pridobljene nepravilnosti genitalij, pa tudi težave z njihovim razvojem.

operacija povečanja penisa

Obstaja več vrst operacij povečanja penisa, ki so namenjene doseganju različnih učinkov:

 • Raztezek. V tem primeru kirurg opravi ligamentotomijo, ki vključuje izrez podpornega ligamenta penisa. Po posegu morate nositi posebne pripomočke - najprej nosila, nato pa podaljšek. Kot rezultat, boste prejeli plus nekaj centimetrov na dolžino genitalnega organa. Takšna operacija stane približno 100. 000 rubljev.
 • Povečanje glasnosti. Izvaja se lahko na več načinov: lipofilling, to je vnos pacientove lastne maščobe v falus; presaditev mišičnega tkiva; kot tudi vgradnja gelskih vsadkov. Na ta način lahko povečate premer penisa do 2 cm; Stroški takšnega posega so približno 100. 000 - 200. 000 rubljev.
 • Kombinirane tehnike, ki je sestavljen iz kombinacije zgornjih metod. Stroški takšne plastične operacije bodo približno 200. 000 - 300. 000 rubljev.

Injekcije za povečanje penisa

To je eden najvarnejših načinov za povečanje penisa, ki vključuje vnos polnil na osnovi hialuronske kisline v glavico in steblo penisa.

injekcije za povečanje penisa

Injekcije se praviloma dajejo v spodnjo tretjino glave in naprej vzdolž koronarnega sulkusa. Hialuronsko kislino lahko vbrizgamo tudi v mehko tkivo penisa pod frenulumom.

injekcije pod kožo penisa

Ena glavnih prednosti te metode je hitro obdobje okrevanja, pa tudi uporaba lokalne anestezije. Pomanjkljivost je sposobnost hialuronske kisline, da se sčasoma raztopi in zato je treba postopek ponoviti vsakih šest mesecev do enega leta.

Faloplastika

Ta tehnika deluje na videz penisa in se uporablja za odpravo prirojenih ali pridobljenih nepravilnosti in deformacij.

faloplastika za povečanje penisa

Ta popravek je razdeljen na dve vrsti:

 • Penilna protetika, predpisana za ireverzibilne motnje erektilne funkcije in sestoji iz vstavitve plastičnih protez;
 • Rekonstruktivna faloplastika, s katero lahko v celoti ali delno obnovite penis s pomočjo mišično-kožnega tkiva.

Podaljšek

Razširjevalnik je posebna naprava za povečanje penisa, ki jo je treba nositi vsak dan več ur in postopoma povečevati velikost palic naprave.

podaljšek za povečanje penisa

Ta metoda je namenjena povečanju dolžine genitalnega organa, povečanje njegove prostornine na ta način je težko.

Podaljški so razdeljeni v dve vrsti - mehanski in vakuumski. Slednja možnost velja za bolj udobno zaradi svoje nevidnosti in enostavne uporabe.

črpalka za vodo

Druga naprava za povečanje penisa, ki deluje na principu vakuuma. Pri uporabi morate penis postaviti v črpalko, katere dno se nahaja na pubisu. Nato se z izčrpavanjem zraka v bučki ustvari podtlak, ki močno poveča pretok krvi v penis.

vakuumska črpalka za povečanje penisa

Črpalka velja za eno najbolj priljubljenih strojnih metod za povečanje tako dolžine kot premera penisa. Poleg tega lahko nošenje te naprave izboljša prekrvavitev v predelu medenice. Za zmanjšanje nevarnosti poškodb je treba izbrati pravilno velikost bučke in natančno upoštevati način uporabe.

Priročni načini za povečanje penisa

priročne metode za povečanje penisa

Za povečanje penisa doma lahko uporabite in/ali sami izdelate različne naprave:

 • Raztezanje penisa z obešanjem uteži in uteži;
 • Jelqing stroj, ki deluje na principu "molže" in omogoča lažjo izvedbo te tehnike;
 • Palice za izgradnjo penisa, ki pomagajo povečati kot erekcije;
 • Črpalne bučke, ki povečajo dolžino in premer penisa;
 • Objemke, ki se uporabljajo v tehniki vpenjanja;
 • Posebni obročki in laso za penis, ki se uporabljajo kot pomožna orodja za ohranjanje učinka, pridobljenega z ročnimi tehnikami.

Končno

Kot ste že razumeli po branju tega članka, obstaja ogromno metod za povečanje penisa brez operacije ali uporabe kemikalij. Prvi od njih so predpisani le v prisotnosti resnih nepravilnosti, drugi pa niso posebej učinkoviti, če se uporabljajo samostojno. Začetnikom svetujemo, da za povečanje penisa izberejo ročne tehnike in telesne vaje, ki jih kombinirajo s pomožnimi sredstvi za oralno in zunanjo uporabo.