Vse o odebelitvi penisa. 5 najboljših metod za odebelitev penisa

normalen premer penisa

Veliko moških zanima odgovor na vprašanje, kako povečati debelino penisa in ali je to sploh mogoče. Zdaj je to izvedljivo in za to lahko vložite nekaj denarja z operacijo ali pa se omejite na majhne stroške za posebne naprave ali snovi. Lahko pa se popolnoma izognete finančnim izgubam tako, da doma shujšate s pomočjo vaj.

Ali je mogoče povečati debelino penisa

Vprašanje povečanja debeline penisa je bilo že večkrat obravnavano in je dobilo številne odgovore, potrjene v praksi. Povečanje premera penisa je možno za moške s katerim koli dohodkom, saj je svet razvil številne možnosti za doseganje rezultatov.

Potencialni izid

kdaj povečati penis

Pri vprašanjih o zadebelitvi penisa je pomembno, kakšne rezultate lahko dosežemo. Rezultati so precej različni in neposredno odvisni od začetne velikosti in izbranih metod za spreminjanje želenega parametra penisa. Če pa govorimo o povprečjih, je največja možna odebelitev do 3 cm.

5 najboljših načinov

Metode za odebelitev penisa so različne in med njimi lahko naštejemo naslednje:

 • šobe;
 • operacije;
 • Črpalke;
 • vaje;
 • Kreme, geli, mazila, spreji.

O vsaki od možnosti je vredno razpravljati podrobneje. Razumeti, katera je bolj donosna in priročna za moškega.

Šobe

nastavki za penis

V sodobnem času obstaja veliko pripomočkov za odebelitev moškega penisa. In ena izmed zelo priljubljenih in hitrih možnosti so nastavki za odebelitev in podaljšanje penisa.

Ta izdelek ne daje trajnih rezultatov in se uporablja neposredno med seksom, vendar hitro in enostavno popravi debelino penisa.

Delovanje

Glede na številne polemike v razpravah med moškimi je operacija odebelitve penisa najučinkovitejša možnost. Vedno bo dalo spodoben rezultat.

operacija povečanja penisa

Obstaja več kirurških možnosti:

 • lipofiling;
 • ligamentotomija;
 • Presaditev mišičnega tkiva;
 • Možnost kirurškega posega s tehniko "Perovik";
 • Vstavljanje kroglic v penis.

črpalka za vodo

S pomočjo vakuumske črpalke lahko moški brez večjih stroškov in truda doseže odebelitev penisa doma. Mehanizem delovanja črpalke je ustvariti vakuum okoli penisa. Poveča pretok krvi v kavernozna telesa in spodbuja širjenje. To daje rezultat v obliki povečanja premera in dolžine.

vakuumska črpalka za povečanje penisa

Rezultat bo kratkotrajen in bolje je, da črpalko uporabite tik pred spolnim odnosom.

vaje

Ko govorimo o tem, kako povečati debelino penisa doma, ne smemo pozabiti na vaje.

vaje za povečanje penisa

Med njimi bo na prvem mestu jelqing, ki je najlažji za izvedbo.

Mazila, geli in spreji

Uporaba krem, gelov, mazil ali sprejev je dokaj učinkovita možnost za zgostitev penisa, vendar so spodobni rezultati doseženi le, če se ti izdelki uporabljajo skupaj z drugimi metodami.

mazila in geli za povečanje penisa

Trenutno obstaja veliko zdravil za spreminjanje premera penisa, ki jih glede na trajanje delovanja delimo na:

 • Kratkotrajne, ki se uporabljajo predvsem tik pred spolnim odnosom;
 • Dolgotrajno, katerega uporabo je treba redno ponavljati;
 • Pomožni so namenjeni izboljšanju kakovosti seksa.

Značilnosti metod

Nastavek za zgostitev penisa, prvi naveden v možnostih za spreminjanje premera moškosti. Enostavno se namesti na penis pred seksom in odstrani po ejakulaciji. Lipofilling, predstavljen prvi na seznamu operacij, je presaditev moškega maščobnega tkiva v lasten penis.

nastavek za odebelitev penisa

V tem primeru se potrebni material vzame s problematičnih delov pacientovega telesa in se nato subkutano injicira v penis, zaradi česar se enakomerno zgosti. Prednost tega postopka je minimalna verjetnost zavrnitve vbrizganega tkiva. Transplantacija mišičnega tkiva se uporablja za odebelitev penisa do 3 cm.

injekcije za povečanje velikosti penisa

Odsek vlaken se vzame iz gladkih mišic stiskalnice fascije pazduhe, ki se med operacijo ovije okoli kavernoznih teles pod kožo. Ta rezultat bo moški ostal za vedno, vendar bo zahteval potrpljenje zaradi dolgega obdobja okrevanja, ki traja do enega leta.

operacija odebelitve penisa

"Perovik" je precej zapletena operacija, ki vključuje ločitev vseh tkiv, ki sestavljajo penis, in vstavljanje majhnih delov hrustančnega tkiva med njimi. Kar zadeva vsaditev kroglic pod kožo penisa, je ta postopek precej preprost in uporablja posebne kroglice iz individualno izbranega hipoalergenega materiala.

kako uporabljati vakuumsko črpalko za penis

Ko govorimo o tem, kako se uporabljajo vakuumske črpalke, boste morda presenečeni nad preprostostjo te naprave. Penis se namesti v posebno obliko, nato pa se pritisk postopoma povečuje do negativnih vrednosti, kar poteka s pomočjo črpalke.

Če ste pozorni na vaje in ko govorimo zlasti o jelqingu, ste lahko pozorni na to, kako enostavno se izvaja ta manipulacija.

jelqing za povečanje penisa

Za začetek moški doseže stanje nepopolne erekcije. Nato s prstanom in kazalcem ovije penis na dnu. Počasi in z nežnim pritiskom premika prste od korena po trupu do glave, nato pa zamenja roke. Za preprečevanje poškodb se uporabljajo lubrikanti ali masažna olja ter lastna slina.

Kreme, geli, spreji in mazila so najenostavnejši za uporabo, tudi v primerjavi z vakuumskimi črpalkami in nastavki. Uporabljajo se predvsem zunaj, vtiranje pa zaradi hitre absorpcije zdravila ne traja dolgo. Poleg tega proizvajalci vsakemu izdelku dodajo navodila, ki pojasnjujejo, kako pravilno nanesti gel, kremo, pršilo ali mazilo.

Najvarnejše in najučinkovitejše metode doma

Za začetnike, ki želijo poskusiti povečati premer penisa doma, so najpreprostejše in najvarnejše metode:

 • šobe;
 • Črpalke;
 • vaje;
 • Kreme, geli in mazila;
 • Jelqing.

Te tehnike in njihove značilnosti so bile že opisane v tem članku. Pogojna varnost teh možnosti bo še vedno zahtevala seznanitev z njihovimi kontraindikacijami in možnimi stranskimi učinki.

Možni neželeni učinki in kontraindikacije

dekle je zadovoljno z velikostjo penisa

Nastavki so varna možnost za odebelitev penisa doma. Če pa je material nepravilno izbran, je možna stranska reakcija v obliki alergije nanj. In če je velikost pripomočka izbrana nepravilno, lahko pride do poškodbe penisa in najmanjše posledice so drgnjenje in otiščanci.

V primeru kirurškega posega, kot je lipofiling, bo stranski učinek nastanek majhnih brazgotin. A največja težava za moškega bo to, da se bo maščobno tkivo sčasoma raztopilo in bo penis postal neraven in grudast. To bo zahtevalo ponovitev operacije ali čakanje na popolno rešitev. Če govorimo o zgoščevanju s presaditvijo mišičnega tkiva, bo stranski učinek takšne manipulacije:

 • Brazgotina na območju, iz katerega bo vzet material za operacijo;
 • Hudo psihološko stanje pacienta v obdobju okrevanja zaradi neprijetnega videza penisa v pooperativnem obdobju.

Neželeni učinki tehnike Perovik:

 • Zmanjšana ali izguba občutljivosti;
 • Oslabitev ali izguba erekcije;
 • Vnetni proces;
 • Zavrnitev implantiranega hrustančnega tkiva;
 • Razvoj gangrene;
 • Nepravilna fuzija tkiv;
 • Videz brazgotin.

Če moški vsadi kroglice pod kožo, lahko naleti na napačen izbor materiala. To bo posledično povzročilo zavrnitev in vnetje s tveganjem odstranitve dela penisa. Uporaba vakuumske črpalke ima stroge kontraindikacije, ki vključujejo nagnjenost h krvavitvam, jemanje zdravil za redčenje krvi in motnje strjevanja krvi.

rezultat povečanja penisa

Vaje za zgostitev penisa, na primer jelqing, imajo kontraindikacije, kot so poškodbe, praske ali razpoke na koži penisa. In tudi v nobenem primeru se te vaje ne smejo izvajati, če moški čuti bolečino. Med kontraindikacijami za uporabo gela, pršila, mazila ali kreme je preobčutljivost za snovi, ki jih izdelek vsebuje. Zato je pred nakupom zdravila priporočljivo opraviti test alergije in se prepričati, da je varno.

Torej, na vprašanje, ali je mogoče povečati debelino penisa, je bil prejet pozitiven odgovor. In po tem moškemu ostane malo, samo izbrati mora možnost, ki mu najbolj ustreza. Pri tem ga lahko vodijo tako cilji in roki za njihovo doseganje kot njegove finančne zmožnosti. Ki sta izjemno pomembna za nekatere možnosti vplivanja dostojanstvo moškega.