Posledice povečanja penisa: neželeni učinki sodobnih tehnik

Različne velikosti

Ženske pogosto ponavljajo: glavna stvar ni velikost, temveč sposobnost uporabe. Toda močnejši spol še vedno išče odgovor na vprašanje: kako povečati moškega člana. Kaj storiti za to? Katere tehnike niso le neučinkovite, ampak tudi nevarne?

"Običajna velikost"

Seksologi verjamejo, da ima želja po velikem dostojanstvu korenine v daljni preteklosti. V mnogih starodavnih kulturah falični simbol pomeni moč in plodnost. Izkazalo se je, da bolj kot je impresivna velikost genitalnega organa pri moškem, močnejša je in plodnejša. Ta potreba je zgolj družbena in ne fiziološka.

V stanju erekcije dolžina penisa doseže od 10 do 18 cm. Z vidika znanosti je povprečna velikost 12-17 cm. Penis se šteje za majhen manj kot 12 cm, vendar je 18 cm že zelo velika.

Včasih nezadovoljstvo s parametri doseže kritično raven in se v primerjavi z anoreksijo razvije v "dismorfično motnjo". Le v tem primeru obsesivna želja ni v hujšanju, temveč v tem, kako povečati moški spolni organ.

Povečanje metod

Obstaja več priljubljenih načinov, s katerimi moški izboljšajo svoje dostojanstvene parametre. Vsebujejo veliko odtenkov, na katere morate biti pozorni, če je zdravje pomembno.

Tablete, hormoni, geli, kreme

Njihova učinkovitost je praktično nič. Noben gel ali mazilo ne more vplivati na delitev celic, tablete pa penisa nikakor ne bodo raztegnile. Z uporabo krem lahko za 5-6 ur dosežete začasno, rahlo podaljšanje do 1, 5 cm zaradi učinka segrevanja in vazodilatacije.

Pri izbiri takšnih zdravil je treba biti previden. Vsebujejo lahko nevarne kemikalije, pa tudi hormone in alergene. Poceni, nekakovostni izdelki lahko povzročijo draženje, poškodbe sluznice in celo opekline.

Običajna velikost penisa od 10 do 18 cm

Obstaja mit, da velikost poveča hormon testosteron. To ni tako, vpliva le na samo spolno funkcijo. Brez zdravniškega nadzora lahko uporaba zdravil za zvišanje testosterona negativno vpliva na raven hormonov, vodi do neplodnosti in težav s spolnimi funkcijami do popolne izgube.

Poleg tega v nobenem primeru ne smete uporabljati "ljudskih zdravil", na primer mešanice balzama, sode in drugih gospodinjskih sestavin. Škoda na zdravju je lahko nepopravljiva.

Vakuumska črpalka

Eden izmed najbolj priljubljenih načinov za povečanje moškega spolovila. Če ga uporabljate skupaj z ogrevalnimi mazili, se dolžini doda 1-3 cm, debelini pa do 5 mm. To tudi izboljša erekcijo. Toda črpalko morate uporabljati zelo previdno, pri čemer morate upoštevati vsa navodila in previdnostne ukrepe, sicer lahko poškodujete sluznico penisa in ožilja. Pred tem je potreben posvet z andrologom. Za pozitiven rezultat boste morali vaje redno izvajati.

Velik penis so sanje vseh moških

Vlečenje z utežmi

Vzmetenje posebnih obremenitev lahko znatno škoduje zdravju moških. Zdravniki pravijo, da penis res povečajo do 3 cm, vendar je to zelo nevarno. Obstaja možnost poškodbe sluznice kavernoznih teles. To vodi v Peyroniejevo bolezen, ko na penisu nastanejo brazgotine. Povzročajo ukrivljenost organa med erekcijo in boleče občutke med spolnim odnosom. Ni ga mogoče pozdraviti. Preden se zatečete k tej metodi, je vredno zelo dobro premisliti.

Sporočilo

Kaj je lahko nevarno pri masaži ali "jelqingu", kadar pride do mehkega učinka od dna do glave z zakasnjeno ejakulacijo? Izkazalo se je, da so posledice lahko zelo neprijetne, vse do deformacije organa, nenehne bolečine ali priapizma. Slednje je resna patologija, zaradi katere erekcija ostane tudi po ejakulaciji, kar vodi do izgube neposrednih funkcij genitalnega organa.

Pri aterosklerozi, diabetesu mellitusu, težavah s krvnimi žilami se je masaži najbolje izogniti.

Masaža za povečanje penisa

Kirurške operacije

Edini izdelek, ki daje zajamčen in oprijemljiv, a povsem kozmetični rezultat. Operacije na noben način ne vplivajo na spolne funkcije.

Kakšni so posegi:

  • Plastična kirurgija frenuluma kožice, ki omogoča povečanje dolžine za 1, 5-2 cm, je najpreprostejši in najbolj neškodljiv kirurški poseg.
  • Ligamentotomija je disekcija vezi med penisom in kostjo v nadpubični regiji. Z erekcijo se zdi, da je penis daljši, ker ga ne podpirajo vezi. Povečava je v teoriji lahko 3-5 cm, vendar noben zdravnik ne bo dal natančnih napovedi.
  • Namestitev vsadkov pomaga, da je penis debelejši za 5-10 mm.
  • Protetika penisa - daje učinek zgoščevanja in podaljšanja.

Kirurgija sploh ni rešitev. Njegove težave se lahko izkažejo za veliko večje od doseženega rezultata. Impotenca, brazgotine, izguba občutka, okužbe - nepopoln seznam možnih zapletov.

Rezultat po operaciji povečanja penisa

Vse operacije penisa so bile zasnovane za reševanje fizioloških težav, kot so uriniranje, travme in prirojene okvare.

Namesto da bi skušali moško dostojanstvo povečati na ne najbolj varne načine, se morda splača uporabiti spolne tehnike. Oba partnerja lahko prineseta veliko užitka.