Povečanje penisa

Splošno sprejeto je, da si skoraj vsi moški brez izjeme želijo imeti članavelike velikostikot je. Seveda takšna surova posplošitev ni povsem poštena. Vendar pa po različnih virihpribližno 45 - 55% moških ni zadovoljnih z velikostjo penisa. . .

Čeprav je vprašanje prednostne velikosti moškega dostojanstva za moške in ženske še vedno kontroverzno, je treba priznati, da so bile možnosti za povečanje velikosti penisa vedno namenjene veliko pozornosti.

Laži in resnice o povečanju penisa.

Velikost penisa je pomembna tema za skoraj vsakega moškega. Kdorkoli dela, ne glede na narodnost, ne glede na dohodek, značaj in starost, skoraj vsimoški bolj ali manj pogosto razmišlja o tem, ali ima normalno velikost penisa. . .

povprečna velikost v centimetrih

V resničnem življenju se povprečne vrednosti dolžine penisa med spolnim vzburjenjem gibljejo od 13 do 16 cm.

Seveda brezvestni proizvajalci in oglaševalci tega stanja niso mogli izkoristiti: zdaj moškim ponujajo številne metode za povečanje velikosti penisa - hitro, varno in zagotovljeno! Seveda gre v veliki večini primerov za čisto prevaro.

DajmoNajbolj očitne lažne obljube o povečanju penisa. . .

LAŽNO 1. Tablete in kapsule z interneta.

Ne glede na to, ali so poceni ali dragi, ti izdelki obljubljajo, da bodo povečali velikost penisa zaradi prisotnosti različnih zelišč, vitaminov, ekstraktov, hormonov itd.

Resnica:pravzaprav taka "zdravila" ne morejo zares spremeniti velikosti penisa. V najboljšem primeru takšne "tablete" ne bodo vplivale na nič. V najslabšem primeru -možna škoda za telo. . .

Nehajte jemati tablete, ne da bi se posvetovali z zdravnikom; izogibajte se jemanju zdravil, ki se prodajajo samo na internetu in niso predstavljena v lekarniški mreži.

LAŽNO 2. Losjoni, kreme in vse vrste mazil za povečanje penisa.

Resnica:ti izdelki pogosto vsebujejo dražilno komponento (na primer na osnovi popra). Včasih lahko to privede do začasnega povečanja penisa zaradi bolj ali manj izrazitega edema tkiva. Toda oteklina bo minila in velikost se bo vrnila v prvotno stanje. Ob redni uporabi dražilnih snovi obstaja nevarnost kroničnega vnetja tkiva.

LAŽNO 3. "Šok" mešanice, "tehnike za čudežno rast penisa" itd.

Govorimo o domnevno "izumljenih" norih načinih za povečanje penisa: na primer z drgnjenjem z raztopinami sode s kisom, tinkturami popra itd.

Resnica:vsi ti "recepti" izkoriščajo lahkovernost ljudi (zlasti starejših) in so zasnovani tako, da opozarjajo na oglaševanje.

Upoštevajte, da takšna priporočila, ne glede na to, kako mamljiva so, nimajo nobene resne utemeljitve in si z njimi lahko škodite.

Učinkovite metode povečanja penisa.

Učinkovite metode povečanja penisa vključujejo:

  1. "Naravna povečanje penisa"z vlečenjem (raztezanjem) ali pod vplivom lokalnega negativnega tlaka (LOD);
  2. hormonska terapija;
  3. kirurške operacije.

"Naravna razširitev penisa", VŽU.

Za tako imenovane. Uporabljajo se lahko naprave za naravno vlečenje penisa za vlečenje (raztezanje) penisa (podaljški) in vakuumske naprave (črpalke, aparati za terapijo z lokalnim negativnim tlakom).

vakuumska črpalka za povečanje penisa

Vakuumske naprave raztezajo tkiva penisa (corpus cavernosum in corpus spongiosum) in začasno povečajo pretok arterijske krvi v penis.

zgradba penisa

Te naprave so ob pravilni uporabi varne. Lahko jim škodijo le z namerno pretirano izpostavljenostjo nizkemu pritisku (kljub bolečim občutkom): v tem primeru so možne razpoke kapilar z nastankom hematomov in začasno tvorbo otekline penisa.

S sistematično in dolgotrajno uporabo vakuumske črpalke se lahko poveča dolžina in premer penisa. Toda učinek ne traja dolgo: po prenehanju uporabe vakuumske črpalke se velikost penisa hitro vrne v prvotno stanje. Poleg tegaredna uporaba vakuumskih naprav lahko povzroči prekomerno raztezanje kavernoznih teles, kar povzroči začasno oslabitev erekcije (penis med erekcijo postane mehkejši).

V tem primeru je razlog za oslabitev erekcije povečanje volumna kavernoznih teles brez ustreznega povečanja arterijskega krvnega pretoka.

kako pride do erekcije

Ob znatnem povečanju volumna kavernoznih teles običajna količina krvi, ki teče skozi globoke arterije, morda ne bo dovolj za polno polnjenje kavern s krvjo. V tem primeru tunica albuginea kavernoznih teles ne bo dovolj močno stisnila venskega pleksusa in zato se bo kri iz kavernoznih teles odvajala v eferentno veno - polnopravne toge erekcije ne more biti. Ko odtok krvi skozi venski sistem preseže pretok krvi po arterijah, se pogovarjajoveno-okluzivna erektilna disfunkcija. . .

To je pomembna stvar, ki se je morate zavedati, ko poskušate povečati penis!

Za kakovostno intimno življenje in popolno spolno zadovoljstvo vsakega od partnerjev, okorelost penisa med erekcijo ni nič manj pomembna od njegove velikosti.

Uporabapodaljški penisa. . . Podaljški so namenjeni raztezanju penisa in povečanju njegove dolžine (vendarpremer penisa se pri nošenju podaljška ne poveča). Uporaba podaljševalcev, kot so vakuumske naprave, je ena najučinkovitejših metod za povečanje dolžine penisa.

podaljšanje penisa

Če podaljšek nosimo več mesecev, doseženo povečanje dolžine penisa ostane še dolgo. Ampakpri uporabi podaljška obstaja nevarnost prekomernega raztezanja kavernoznih teles, kar lahko privede do oslabitve erektilne funkcije. . .

Da bi povečali velikost penisa z vakuumsko črpalko ali podaljševalnikom, ne da bi oslabili erekcijo, je treba hkrati s povečanjem volumna kavernoznih teles zagotoviti povečan pretok krvi v penis ob vzburjenju.

Z drugimi besedami, pomembno je doseči videz vazodilatacijskega učinka in s tem povečati pretok arterijske krvi v genitalije med erekcijo.

V te namene se lahko uporabljajo zdravila iz skupine zaviralcev fosfodiesteraze tipa 5. Vendar pa lahko nenadzorovana uporaba teh zdravil škoduje moškim: ta zdravila imajo številne neželene stranske učinke na kardiovaskularni sistem. Poleg tega se pri dolgotrajni uporabi zaviralcev fosfodiesteraze tipa 5 oblikuje farmakološka odvisnost, ki lahko privede do postopnega povečanja odmerka zdravila in na koncu do izgube sposobnosti za spolni odnos brez jemanja tablet. Upoštevajte, da pristojni urologi zelo natančno predpisujejo zaviralce fosfodiesteraze tipa 5 in samo za hudo erektilno disfunkcijo.

Alternativa zaviralcem fosfodiesteraze tipa 5 je uporaba fizičnih metod izpostavljenosti.

Govorimo o uporabi nekaterih elektroterapevtskih dejavnikov, kot so:nizkofrekvenčno impulzno magnetno polje, laser z nizko intenzivnostjo, polarizirana svetloba v vidnem in infrardečem območju. . .

Skupna uporaba različnih fizikalnih dejavnikov vpliva lahko znatno poveča skupni učinek fizioterapije.

aparat za povečanje penisa

Magnetoterapija in fototerapija s tečajem (10 ali več postopkov, ki se izvajajo vsaj trikrat na teden) imajo izrazit vazodilatacijski učinek, ki poveča prekrvavitev penisa in izboljša arterijski pretok krvi med erekcijo.V tem primeru vazodilatacijski učinek traja dlje časa:do 2 - 3 mesece. . . V to smer,hkrati s postopnim povečevanjem volumna kavernoznih teles pod vplivom lokalnega negativnega tlaka se poveča dotok arterijske krvi, kar omogoča kompenzacijo negativnega učinka prekomernega raztezanja kavernoznih teles. . .

Hormonska terapija.

Uporabo dihidrotestosterona za povečanje velikosti penisa lahko predpišemo moškim z nepravilnostmi v razvoju penisa. V teh primerih velikost pokončnega penisa ne presega 10 cm (tako imenovani "mikropenis"). Razlog za to stanje je kršitev pubertete, povezana s pomanjkanjem dihidrotestoterona.

Hormonska terapija ima neželene učinke (npr. Plešavost).

Kirurške operacije.

Povečanje penisa je možno z vsaditvijo vanj vsadkov (za to je mogoče uporabiti mišične dele, ki so vzeti iz krajev, kjer ne opravljajo pomembne funkcije).

Ligamentotomija je operacija za povečanje penisa z rezanjem nosilne vezi penisa.

anatomija moškega člana

Pri mladostnikih in mladeničih z malo spolnih izkušenj so nosilne vezi penisa kratke in trde, penis gleda navzgor, ko je pokončen ali je v celoti pritisnjen na želodec. Pri starejših moških z razvitimi vezi se penis med erekcijo ne dvigne, ampak je približno vzporedno s tlemi. Ko se vezi raztegnejo, se med penisom spremeni kot penisa in poveča se tudi njegova dolžina.

S kirurškim prerezom nosilnih vezi penisa, ki mu sledi raztezanje s podaljškom, lahko povečate dolžino penisa.

pred in po operaciji za povečanje penisa

Po ligamentotomiji se dolžina penisa poveča, postane težja in v pokončnem položaju gleda navzdol.Operacija ne privede do povečanja debeline penisa. . .

Možni zapleti operacije: erektilna disfunkcija, boleče erekcije.