Kako povečati članstvo doma v enem tednu

Tako se je zgodilo, da glavna prednost moškega ni le inteligenca ali moč, temveč tudi reproduktivni organ. Nekatere moške je narava obdarila s penisom zadostne velikosti, drugi pa trpijo zaradi premajhnega zaupanja v svoje moške moči, menijo, da njihov falus ni dovolj dolg ali debel, zanima jih, kako povečati penis, ali ga je mogoče narediti močnejšega doma. Obstaja veliko tehnik za reševanje tega problema. Najbolj dostopne so masaža, vaje za povečanje penisa.

vaje za povečanje penisa

Izboljšanje dostojanstva

Seveda, preden naredite vaje za povečanje debeline penisa in njegove dolžine doma, morate razmisliti, ali so to psihološki kompleksi. Običajne številke so naslednje: debelina od 3 do 4 cm in dolžina v erekciji - 12-16 cm Če številke moškosti sovpadajo s temi kazalniki, potem ni treba skrbeti. Če obstaja težava, razmislite o varnih domačih masažah, vajah za povečanje debeline ali dolžine. Zavedati se morate tudi dejavnikov, zaradi katerih nekateri moški ne smejo prejemati masaže in vaj, ki lahko povečajo penis. to je:

  • Poškodbe, operacije, neoplazme.
  • Pustularne, nalezljive, venerične bolezni.
  • Starost do 16 let.

Za trening morate pripraviti mehko frotirno brisačo, mazivo, vročo vodo, preučiti literaturo ali video posnetke o tem, kako narediti vaje za povečanje moči falusa. Za merjenje moškosti in popravljanje sprememb v velikosti so potrebni centimeterski trak, zvezek, svinčnik. Za povečanje falusa se uporabljajo:

  • Ukrepi, namenjeni raztezanju mišic, masaža.
  • Povečana oskrba s krvjo v kavernoznih telesih.
  • Keglove vaje.
  • Moč ali krožni razteg.
  • Jelqing.

Zaželeno je, da med poukom ni motenj.

Crick

Raztezanje mišic je namenjeno rahlemu podaljšanju, povečanju penisa. Pred začetkom vaj je vredno segreti penis z brisačo, navlaženo z vročo vodo (previdno, da ne opečete kože). Vroč obkladek je treba držati 10-15 minut. Hkrati z ogrevanjem je zaželeno narediti lahko masažo. Po segrevanju s prsti primite dno glave in ga zelo previdno potegnite 1-1, 5 cm, držite nekaj minut, nato ga nežno spustite, ponovno segrejte in naredite nežno masažo. Za povečanje moškega organa ponovite postopek do 20-krat, pri čemer se osredotočite na občutke.

Pomemben pogoj: vaje za raztezanje se izvajajo le v stanju sproščenega penisa, da se ne poškodujejo.

Za pretok krvi

Vaja je namenjena povečanju oskrbe s krvjo v tkivih penisa. Vajo je zaželeno izvajati s polno erekcijo, vendar zelo previdno, da se ne poškodujete. Če želite to narediti, morate z eno roko prijeti osnovo organa, z drugo pa glavo in zelo previdno izvajati krožne gibe, na primer stiskanje, zvijanje brisače. Vajo ponavljajte največ pet minut, dvakrat na teden. Če se pojavi najmanjši občutek bolečine, je trening prepovedan.

Pomagaj Keglu

Keglova vadba ne bo bistveno povečala penisa, bo pa pomagala zagotoviti pretok krvi v kavernozna telesa. Trening napetosti medeničnih mišic, ki ji sledita obseg in raztezanje glave, poveča erekcijo in poveča orgazem pri moškem. Tehnika domače naloge je zmanjšati in sprostiti pubococcygeus mišico. Vaja se izvaja vsaj dvakrat na dan, izvede se petnajst pristopov.

Obvezno upoštevajte tehniko dihanja, med krčenjem in sprostitvijo mišice vdihnite in izdihnite skozi nos. Za največji učinek je treba Keglove vaje izvajati v kombinaciji z masažo in drugimi vajami.

Power Pull

Fizične vaje za povečanje in raztezanje moči se izvajajo med sedenjem. Pred postopkom morate segreti penis in uporabiti lubrikant. Nato s prsti primite glavo penisa, jo potegnite k sebi, obračajte organ levo in desno, pri čemer naredite intervale med zavoji za nekaj sekund. Za povečanje penisa je priporočljivo narediti 5-6 pristopov na dan. Med postopkom se lahko pojavi nekaj neugodja. V nobenem primeru ne smete dovoliti, da bi se pojavila bolečina. Huda bolečina, ki je zajela penis, je takojšen razlog za obisk zdravnika.

Krožno iztiskanje

Penis lahko okrepite s krožnim raztezanjem, ki je podobno vaji za moč. Razlika je v tem, da se pri vlečenju penisa gibi izvajajo v smeri urinega kazalca. Glavni pogoj za izvajanje te tehnike za povečanje moškosti je narediti vsaj 20 vrtljajev v eni seji. Krožno raztezanje je zaželeno kombinirati z drugimi vrstami močnega raztezanja, masaže. Nekateri moški trdijo, da lahko na ta način za en mesec domačega treninga povečate penis za 1-2 cm.

jelqing

Jelqing je tehnika za povečanje velikosti, volumna in mase penisa. Temelji na potiskanju krvi iz pubisa v glavo. Pred jelqingom je pomembno, da penis dobro segrejete. Nato poskusite doseči nepopolno erekcijo, z dvema prstoma primite falus, malo stisnite, počasi premikajte roko vzdolž organa. Pritisk roke ne sme povzročati bolečine. Občasno lahko za dodatno povečanje penisa izvajate njegove majhne, polsekundne trzanje. Takšen lahek razteg vam omogoča hitro povečanje njegove velikosti. Če želite povečati osnovo falusa, lahko naredite povratne jelke (od glave do pubisa).

Prvič pri izvajanju jelqinga bo potrebno mazanje (lubrikant), da ne bi poškodovali in vnetja občutljive kože. Za povečanje penisa je priporočljivo jelq vsak dan vsaj 10 minut.

Moško dostojanstvo lahko povečate z različnimi vajami. Številne vaje za povečanje penisa doma so učinkovite in praktično varne. Bolje je, da ne izvajate pouka z obremenitvijo ali črpalko, saj obstaja možnost resnih poškodb. Če želite bolje obvladati metodologijo usposabljanja, si lahko ogledate videoposnetke o tem, kako povečati penis na spletnih mestih urologov, seksologov. Na internetu lahko najdete in preberete knjige na to perečo temo. Eden od velikih avtorjev, Aaron Kemmer, je napisal odlično uspešnico o vajah za povečanje penisa, ki jih lahko izvajate doma. Nemogoče je mogoče. Moški, ki nenehno izvaja vaje, si bo sčasoma povečal falus, dvignil samozavest in svoji polovici prinesel prijetne trenutke spolnega odnosa.