Katere vaje za povečanje penisa obstajajo? domače in preprosto

V tem članku smo zbrali različne vaje in metode za povečanje penisa, ki se izvajajo v večini primerov samo s pomočjo rok. Te tehnike so ob pravilni izvedbi popolnoma varne za zdravje; hkrati pa vam omogočajo, da parametrom dolžine in premera penisa dodate centimetre.

Ročne vaje za povečanje penisa vam omogočajo, da dosežete dolgotrajen rezultat, ki vam bo ostal dolgo časa. Po preučevanju spodaj predlaganih metod lahko izberete pravo zase. Vendar vas želimo opozoriti, da je zelo priporočljivo, da se pred izvajanjem katere od teh vadb posvetujete z zdravnikom, ki vam bo pomagal izbrati pravo tehniko za vas in vam povedal, ali je določena metoda za povečanje penisa prava za vas.

Katere vaje vam omogočajo povečanje penisa

vaje za povečanje penisa

Kot smo že omenili, boste za izvedbo večine ročnih tehnik potrebovali le svoje roke. V nekaterih primerih se uporabljajo dodatne naprave in naprave. Redne vaje vam omogočajo, da povečate tako dolžino penisa kot njegov volumen, pa tudi, poudarjeno, njegovo glavo. Začetnikom svetujemo, da začnejo z jelqingom, Keglovim in drugimi vajami za raztezanje tkiv.

Potem, ko se navadite na te obremenitve, je treba povečati intenzivnost in trajanje treninga. Ko obvladate to stopnjo, se lahko imenujete napredni uporabnik in preklopite na uporabo posebnih naprav za povečanje penisa - na primer poskusite s podaljškom ali obešanjem bremena.

Vse telesne vaje za povečanje penisa lahko razdelimo v dve glavni skupini:

 • Tehnike raztezanja. Te vaje so namenjene predvsem povečanju dolžine penisa. Sem spadajo ročno raztezanje, pa tudi raztezanje tkiva s pomočjo posebnih naprav – podaljškov, nosil in obešalnikov.
 • Vaskularne tehnike. Takšno usposabljanje vam omogoča povečanje volumna penisa zaradi aktivnega vpliva na njegove žile. Sem spadajo vaje, kot so: vpenjanje, črpanje, sedenje na penisu, jelqing (delno).

Jelqing za povečanje penisa

jelqing za povečanje penisa

Menijo, da se je žilna tehnika, imenovana jelqing, ki se izvaja s pomočjo rok, razširila od predstavnikov arabskih ljudstev. To je ena izmed najbolj priljubljenih metod za ročno povečanje penisa in je vključena v večino vadbenih programov.

Jelqing se lahko izvaja tako samostojno kot kot dodatna stimulacija z drugimi metodami za povečanje penisa; in tudi - kot ogrevanje pred, na primer, uporabo posebnih naprav.

Prednosti jelqinga vključujejo naslednje točke:

 • Pri izvajanju vaj so vključene samo roke;
 • Tehnika vam omogoča, da delate tako za povečanje dolžine penisa - pri izvajanju jelqinga v stanju erekcije 40-60%, kot za povečanje njegovega premera: v tem primeru je treba vaje izvajati na ravni erekcije 80 %;
 • Jelqing izboljša krvni obtok in poveča vzdržljivost;
 • Kot bonus je mogoče opaziti učinek povečanja libida.

Na splošno se jelqing nanaša na preproste fizične vaje. Vendar pa ta vaja pomaga povečati ne le deblo penisa, ampak tudi njegovo glavo.

Suhi jelq

suhi jelqing za povečanje penisa

V tej različici se vaje izvajajo brez uporabe kakršnega koli maziva. Začeti se morate premikati počasi in previdno. Ta metoda je bolj primerna za napredne uporabnike, ki so že obvladali pravilen oprijem obroča in so sposobni nadzorovati stopnjo vzburjenja med pristopom.

Jelqing z mokro metodo (mokri jelq)

mokro jelqing za povečanje penisa

Ta metoda vključuje uporabo maziva, to je posebnega mazivnega gela, ki vam omogoča, da naredite vajo bolj udobno. Ta možnost je bolj primerna za začetnike.

Tehnika izvedbe je naslednja:

 1. Pri uporabi lubrikanta je treba mazivo nanesti na genitalije in ga nežno razporediti po koži;
 2. Nato morate doseči pravo raven erekcije - odvisno od želenih rezultatov;
 3. S palcem in kazalcem ustvarite obročast oprijem in ga postavite čim bližje dnu penisa;
 4. S srednjim pritiskom s tem prijemom se previdno premikajte vzdolž trupa in se ustavite pred glavo;
 5. Zgornje gibanje šteje kot en jelq. Trajalo bi približno dve ali tri sekunde;
 6. Med vadbo morate občasno zamenjati roko. Celoten pristop naj traja približno 10 minut; v tem času se praviloma izdela približno 250 takšnih jelk.

Stisnite jelq

stiskalni jelqing za povečanje penisa

Ta različica jelqinga je zasnovana predvsem za povečanje premera penisa, lahko pa deluje tudi z njegovo dolžino. Uporabljeni pritisk vam omogoča, da raztegnete beljakovinske membrane kavernoznih teles tkiv penisa. Priporočljivo je, da začnete s to tehniko po nekaj mesecih suhega ali mokrega jelqinga. Hkrati, tudi z izkušnjami, je treba začeti z gladkimi obremenitvami, postopoma povečevati intenzivnost.

Način izvedbe:

 • Raven vzbujanja mora biti od 60 do 95% - višji kot je ta kazalnik, bolj intenzivno se bo penis povečal;
 • Desno roko je treba položiti na dno penisa, tako da naredimo obročast oprijem in kožo potegnemo nazaj;
 • Druga roka izvaja standardno tehniko jelqinga; oprijem mora biti močan. Roka se premika od korena penisa do glave;
 • Med vajo je treba občasno rahlo popustiti oprijem na korenu penisa. To bo omogočilo, da nov del krvi vstopi v genitalni organ in ohrani želeno raven erekcije.

Tehnike Aarona Kemmerja

Eno najbolj znanih avtorjevih del je knjiga, ki pripoveduje o metodi povečanja penisa na naraven način. To knjigo je mogoče zlahka najti na internetu; bere se precej preprosto, napisano z določeno mero humorja in precej dobrega jezika. Te informacije bodo koristne tako za začetnike kot za napredne uporabnike pri povečanju penisa.

To besedilo je mogoče prenesti in prenesti v telefon ali e-knjigo, tako da ga je priročno brati zunaj doma.

Aaron Kemmer se pri svojem delu opira na statistične podatke. Po branju knjige boste lahko izvedeli, kakšne rezultate je mogoče doseči z redno uporabo ročnih tehnik in drugih preprostih in cenovno dostopnih metod za povečanje penisa. V njem boste našli različne nasvete in trike – tudi tiste za tiste primere, ko se lahko pojavijo kakršne koli težave.

NUP - konzervativne metode za povečanje penisa

konzervativne metode za povečanje penisa

Ta koncept pomeni naravno povečanje penisa in je ročna, konzervativna tehnika. Povečanje falusa poteka s povečanjem kavernoznih teles, ki sestavljajo tkivo penisa, in raztezanjem tunike - to je albuginee in gobastega tkiva. Vse to prispeva k rasti tako dolžine penisa kot njegovega premera.

S pomočjo takšnih vaj so številni predstavniki moške populacije lahko dosegli opazne rezultate; te tehnike pozitivno vplivajo tudi na moško telo in imajo zdravilne lastnosti.

Cilji uporabe takšnih ročnih vaj vključujejo:

 • Povečanje parametrov penisa;
 • Doseganje močne erekcije visoke kakovosti;
 • Znebite se problema prezgodnje ejakulacije.

Metode in tehnike, povezane z NUP, so:

 • Uporaba posebnih naprav in naprav: podaljški, ekspanderji, nosilci, črpalke, viseči tovori, naprave za jelqing itd. ;
 • Ročne tehnike - raztezanje, jelqing, vpenjanje itd. ;
 • Kot dodatna sredstva se pogosto uporabljajo zunanji pripravki - kreme, geli in razpršila za povečanje penisa, pa tudi dodatki za izboljšanje erekcije in povečanje telesnega tonusa.

Keglove vaje

<8_img_center>

Keglove vaje nimajo neposrednega vpliva na rast penisa, so pa močno podporno orodje. Keglove vaje lahko povečajo tonus in izboljšajo delovanje mišic, povezanih s procesom ejakulacije; deluje kot preprečevanje inkontinence in drugih starostnih sprememb v telesu; podaljšati možni čas spolnega stika; povečati občutke med intimnostjo.

Da bi dosegli izrazit učinek, je priporočljivo izvajati Keglove vaje 1, 5-2 meseca vsaj 3-4 krat na teden; idealno vsak dan.

Preden začnete izvajati pouk, morate razumeti, katera mišica naj deluje. Če ga želite poiskati, lahko storite naslednje:

 • Med uriniranjem ustavite proces in občutite, katera mišica se v tem trenutku krči;
 • Z največjo erekcijo poskusite izvesti takšno gibanje s spolnim organom, tako da "skoči". Občutite mišice, ki sodelujejo pri tem delu.

Obstaja več možnosti za izvajanje Kegelovih vaj:

 1. Napetost držite 10 sekund in nato enako časa sprostite. To kombinacijo izvedite trikrat in počivajte pol minute. Nato podobne kombinacije izvedite hitro, v 5 sekundah 10-krat;
 2. Izmenično stiskajte in raztegnite mišice 5 sekund - naredite 10 takih pristopov. Nato deset sekund izvajajte vajo v najhitrejšem tempu; po tem poskusite stisk zadržati dve minuti.
 3. Hitro stisnite in sprostite mišice 30-krat; postopoma povečajte število takšnih sklopov na 100. Po tem morate 3-krat stisniti in odkleniti mišice 30 sekund na gibanje.
 4. Najlažja možnost je izmenično stiskati in raztezati mišice nekaj minut na dan; postopoma povečajte čas pristopa na pol ure.

raztezanje penisa

To je morda ena najbolj priljubljenih metod za povečanje penisa - najprej njegove dolžine. Ta skupina vključuje različne tehnike:

 • Raztezanje v obliki črke A. Deluje s celotno površino penisa. Oprijem v obliki obroča je nameščen za napol golo glavo, druga roka pa je nameščena pod steblom penisa. Razteg se izloči za 30 sekund;
 • V-razteg. Zajem je lahko neposreden ali obraten;
 • Jai razteg. Rahlo raztezanje; primeren za začetnike ali kot ogrevanje;
 • <9_img_center>
 • bts razteg. Deluje z zgornjimi ligamenti penisa; genitalni organ je umaknjen nazaj, nameščen med noge s pomočjo obrnjenega obročastega oprijema. Položaj je treba držati pet minut;
 • Sadsak tehnika. Ena najučinkovitejših in najmočnejših metod, ki vam omogoča, da čim bolj raztegnete falusne membrane. Izvaja se na pokončnem členu; ni primeren za začetnike. Od korenine do glave je treba ustvariti gladek zavoj;
 • Yuli (tehnika N. 3, ekstrem). Vaskularna tehnika, ki je primerna tudi samo za napredne uporabnike. Deluje predvsem z obsegom penisa; vendar omogoča in do neke mere poveča dolžino;
 • ročno raztezanje. Gibanje se izvaja s suhimi rokami; obod se naredi za glavo in orgle nežno potegne naprej in na straneh. Raztezanje se izvaja pet sekund, 5-10 nizov v vsako smer; sčasoma je treba skupni nastavljeni čas povečati na pet minut. Ta tehnika je zasnovana predvsem za povečanje dolžine penisa.
ročno raztezanje penisa

Pred izvajanjem katere koli vaje za raztezanje penisa je priporočljivo, da penis predhodno segrejete - to lahko storite z obkladkom, namočenim v vročo vodo, ali, umazano - si privoščite vroč tuš / kopel.

To bo pripomoglo k povečanju elastičnosti tkiv in njihove sposobnosti raztezanja, kar bo zmanjšalo tveganje za poškodbe na minimum.

Masturbacija

Samozadovoljevanje ne vpliva na dolžino penisa - ta učinek je mogoče doseči s kombiniranjem s tehnikami ročnega raztezanja ali jelqingom.

masturbacija za povečanje penisa

Vendar pa lahko kompetentna tehnika samozadovoljevanja pozitivno vpliva na debelino penisa, zlasti v njegovem srednjem delu. Hkrati velja, da lahko prepogost in nepravilno izveden postopek negativno vpliva na videz penisa.

V vsakem primeru je za povečanje penisa priporočljivo, da masturbaciji dodate druge vaje, vključno s posebno masažo.

intimna masaža

masaža penisa za povečanje

Redna masaža penisa, ki se izvaja v daljšem časovnem obdobju, vam omogoča, da dosežete povečanje penisa tako v dolžini kot v premeru. Obstajajo primeri, ko je bilo povečanje dolžine 7 centimetrov, obseg pa 3 centimetre.

Prvi rezultati so vidni že po enem mesecu redne vadbe. Pred izvedbo te tehnike je treba spolni organ pripraviti s segrevanjem - na primer z vročo prho.

Priporočljivo je tudi, da kot lubrikant uporabite posebne kreme in gele, ki delujejo na velikost penisa. Po nanosu in mazanju lubrikanta izvedite jai raztezanje kot ogrevanje.

intimna masaža za povečanje penisa

Sama intimna masaža se izvaja na naslednji način:

 1. Obročast oprijem, izdelan s palcem in kazalcem, je nameščen na dnu penisa in se vodi vzdolž gredi. Ko dosežete glavo, držite ta položaj 10 sekund;
 2. Nato je treba penis prijeti skupaj z glavo in potegniti do največje možne dolžine, pri čemer je treba ta položaj zadržati 30 sekund. Po tem si vzemite kratek odmor 5-10 minut in ponovite postopek.

Koliko lahko povečate penis s treningom

Ročne vaje veljajo za učinkovite pri povečanju penisa. Da pa bi videli rezultat, jih je treba izvajati dlje časa - po šestih mesecih rednega treninga lahko dolžini dodamo 2-3 centimetre, premeru pa od 1 cm.

Koliko lahko povečate svoj penis

Prednosti in slabosti ročnih tehnik

Ročne metode, znane po svoji učinkovitosti pri treningu za povečanje penisa, imajo številne prednosti in nekatere slabosti.

Prednosti vključujejo:

 • Ta metoda je konzervativna tehnika - to pomeni, da se za povečanje parametrov ni treba zateči k plastični kirurgiji in injekcijski kozmetologiji;
 • Učinek je podaljšan; po prenehanju treninga je mogoče opaziti rahel povratek - ne več kot 0, 5 cm;
 • Kot bonus boste prejeli povečanje libida, krepitev erekcije in sposobnost hitrega okrevanja po stresu;
 • Te tehnike ne zahtevajo nobenih finančnih stroškov; ročne tehnike je enostavno izvajati doma.

Od minusov je mogoče omeniti: potrebo po dolgih in rednih tečajih za dosego neke vrste učinka; začetniki imajo povečano tveganje za poškodbe penisa; preveč intenzivne obremenitve lahko povzročijo neprijetne in neprijetne občutke.

Ocena za povečanje penisa

Najbolj učinkovite vaje za povečanje penisa med uporabniki so jelqing in vaje za raztezanje. Masaža je manj priljubljena; Keglove vaje in samozadovoljevanje se sami po sebi ne štejejo za učinkovite.

Varna izvedba

kako varno izvajati vaje za povečanje penisa

Kot smo že omenili, lahko nepismena tehnika izvajanja ročnih vaj in preintenzivne obremenitve povzročijo poškodbe penisa. Te napake so še posebej značilne za novince v tem poslu. Evo, kako se jim izogniti:

 • Ne zanemarite predhodnega segrevanja penisa. Če se ne želite vsakič pod vročo prho ali kopeli, naredite obkladek iz brisače, namočene v vročo vodo, ali uporabite improvizirano grelno blazinico iz nogavice, v katero vlijete vroč zdrob;
 • Pred glavnimi vajami naredite ogrevanje. V tej vlogi lahko uporabite tehniko raztezanja jai; to je treba storiti vsaj dve minuti;
 • Te vaje za povečanje penisa se ne izvajajo na najvišji ravni erekcije - to pravilo je še posebej pomembno za začetnike. Poskusite nadzorovati stopnjo vzburjenja;
 • Za pravilno izvajanje določene tehnike je treba natančno upoštevati navodila;
 • Obremenitev je treba povečevati postopoma in gladko;
 • Boleče občutke med poukom se ne smejo pojaviti; če jih čutite, je to signal, da vaje niso izvedene pravilno.

končno

Ročne vaje so enostaven in razmeroma varen način za brezplačno povečanje penisa doma. Seveda, da bi dosegli rezultat, se morate založiti s potrpežljivostjo in vztrajnostjo - v tem primeru vas nastali učinek ne bo razočaral.