Izkušnja uporabe Erogen X

Izkušnje z gelom Erogen X

Iskanje pozitivnega mnenja ali mnenj o internetu o zdravilu Erogen X je tako enostavno kot luščenje hrušk. Tu so glavne prednosti gela, ki temeljijo na mnenjih in ocenah dejanskih kupcev:

  • Enostaven nanos in hitro vpijanje v kožo.
  • Poveča libido, vzdržljivost in željo po seksu.
  • Dobro vpliva na energijo in spodbuja občutek vzajemnega zadovoljstva.
  • Na voljo na ugodni ceni na uradni spletni strani proizvajalca.

Izkušnje z uporabo gela Erogen X podjetja Vitaliy (mesto Helsinki)

Izkušnje z uporabo gela Erogen X iz Vitalyja

Vedno sem imel težave z dekleti, saj sem se, ko so se približale postelji, počutil nerodno in zardelo in se bal slišati odgovora, to je, da je moj penis veliko manjši kot običajno. Da bi to popravil, sem si lahko povečal penis z gelom Erogen X.

Gel vsebuje kompleks komponent, ki spodbujajo rast in elastičnost penisa, kar pa seveda ne bo 2-krat večje, lahko pa se zanesete na nekaj centimetrov višine in v tem primeru celo par centimetrov veliko odloča.

Natančneje, vesel sem, da je moj penis v nekaj mesecih zrasel s skromnih 14 centimetrov na dokaj spodobnih 18, resno mi je pomagal v mojem spolnem življenju, končno sem dobil svoje stalno dekle. Ni bilo veliko vprašanje, kako uporabiti gel, vse je bilo dokaj enostavno in razumljivo.

Nanesla sem gel in se veselila, da bo začutila vsaj malo globine. Če ne razmišljate o kirurškem posegu, je najboljša rešitev Erogen X, če niste zadovoljni z velikostjo penisa in če želite, da je močan in vam poveča erekcijo. Vsekakor svetujem vsem.Izkušnje z uporabo gela Erogen X pri Vladislavu (mesto Stockholm)

Izkušnje z uporabo gela Erogen X od Vladislava

Da, kot pravite, ni pomembna velikost, ampak sposobnost uporabe, in niso vsa dekleta, ki potrebujejo moškega z velikim petelinom. Toda z iskrenim pogovorom bodo mnogi trdili, da mora biti penis dolg vsaj 15-16 cm, sicer preprosto ne bodo mogli videti in čutiti moškega v postelji.

Hkrati sem imel le 12 cm, kar je povzročalo strah. Tudi na poti med terapijo še vedno nisem mogel popolnoma prekiniti tega kompleksa in se počutiti polnega seksa.

Ko je o obstoju gela Erogen X postalo znano, da je penis mogoče povečati brez kirurškega posega, sem bila zelo vesela in se odločila, da izvem več. Takoj, ko sem našel uradno spletno stran, sem ugotovil, da lahko s spodbujanjem rasti beljakovin v telesu penisa z gelom dosežete odlične rezultate in povečate penis do 7 cm. In sem naročila gel in ga začela uporabljati, odločila sem se, da vzamem dva naenkrat.

Rezultat ni takoj viden, a po nekaj tednih vsakodnevnega nanašanja gela je moj penis postal nekoliko debelejši in daljši. Po enem mesecu je sprememba velikosti postala opazna ne samo meni, ampak tudi moji ženi, moj penis je postal 5 cm večji. Trenutno se kot moški počutim veliko bolj samozavestno, žena po seksu pa me gleda povsem drugače kot prej!