Navodila za uporabo Erogen X

Navodila za uporabo gela Erogen X

Ta izdelek je na voljo v obliki gela. Če želite doseči želeni rezultat, morate le vmasirati gel neposredno na kožo penisa.

Kako z gelom spodbuditi rastne celice v penisu in doseči največjo korist? Kako doseči najboljši učinek za dosego in povečanje penisa za 5 cm v dolžino in 2 cm v premeru?

Gel boste morali nanašati strogo v skladu z navodili na spletni strani, priročnik za papir najdete tudi na embalaži izdelka. Za vaše udobje proizvajalčevo podjetje nenehno posodablja navodila in dodaja nove informacije.

Gel nanesite na penis v tanki plasti dvakrat na dan, vtrite s prijetnimi masažnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije. Gel uporabljajte 3 mesece za rast gibljive strukture penisa tako po dolžini kot po obsegu. Gel lahko uporabite tik pred spolnim odnosom, da izboljšate erekcijo in doživite svetlejši občutek tega procesa.

Navodilo
Kako uporabljati Skupaj
  1. Gel dvakrat na dan nanašajte v tanki plasti, dokler se popolnoma ne vpije.
  2. Gel je treba uporabiti v enem mesecu.
  3. Za boljšo erekcijo in rezultat lahko gel nanesete pred spolnim odnosom.
Proporcionalno povečanje penisa po dolžini in pokritosti. Izboljšanje erekcije med seksom. Dolgoročni rezultati po nanosu.

V prvem tednu uporabe bo prišlo do povečanja penisa. Običajno penis zraste za 1-1, 5 cm na teden, tudi do 7 cm na mesec. Primerna dolžina uporabe gela je 30 dni. Sredstva porabite na tečajih 2-3 krat na leto.

Kot lahko vidite, z uporabo gela Erogen X in za doseganje rezultatov brez veliko truda z vaše strani ni nič težko. Številni moški v Sloveniji so se že odločili za nakup in uporabo gela, ki je znak kakovosti tega izdelka. Na internetu lahko najdete veliko število pregledov in se prepričajte sami.

Indikacije za uporabo erogena X

Indikacije za uporabo gela Erogen X

Gel Erogen X lahko uporablja vsak, starejši od 18 let. Kdaj bi morali razmisliti o uporabi tega gela?

  • Šibka in počasna erekcija.
  • Majhna velikost penisa.
  • Hiter spolni odnos ali prezgodnja ejakulacija.
  • Težave s spolno željo.


Kontraindikacije za uporabo Erogena X

Gel za povečanje penisa Erogen X temelji na originalni tehnologiji in je v celoti sestavljen iz naravnih sestavin. Po uporabi ni sekundarnih rezultatov, ni kontraindikacij za uporabo zdravila, z eno izjemo. Gel nikakor ne uporabljajte, če ste zelo dovzetni za posamezne sestavine zdravila. Ne uporabljajte gela na poškodovani ali vneti koži. Otroci tega izdelka ne uporabljajo. Gel ne izpostavljajte visokim temperaturam, shranite ga v suhem, svetlobno varnem prostoru.

Ne pozabite, da je zdaj pri nakupu gela za povečanje penisa Erogen X na voljo osebna ponudba - izjemno nizka cena in 50% popust pri naročilu na uradni spletni strani proizvajalca.