Masaža za povečanje penisa: prednosti in slabosti postopka

Mnogi verjamejo, da je velikost njegovega falusa premajhna, da bi popolnoma zadovoljil njegovo dekle, zato si moški prizadeva povečati penis na kakršen koli način. Ni skrivnost, da danes obstaja veliko metod za povečanje penisa.

Ko je velikost penisa manjša od povprečne, lahko razmišljate o povečavi

Niso pa vsi tako učinkoviti, kot bi si želeli, nekateri pa prinašajo samo škodo, ne da bi se povečali. Najenostavnejša in najučinkovitejša tehnika je preprosta masaža za povečanje penisa. Zahvaljujoč njej lahko v kratkem času povečate dolžino za nekaj centimetrov. Hkrati, ne da bi motili erekcijo.

V mnogih pogledih je velikost penisa odvisna od narodnosti. Največja povprečna velikost moških organov je bila zabeležena v Kongu in Ekvadorju. V teh državah se moški lahko pohvalijo s svojim dostojanstvom, saj so študije pokazale, da njihova pokončna velikost v povprečju doseže skoraj 18 centimetrov.

Najskromnejši kazalniki so med Kitajci, Japonci in Korejci. Njihova povprečna vrednost se v erektilnem stanju giblje znotraj desetih centimetrov.

Slovanski narodi so vključeni v "zlato sredino". Študije so pokazale, da imajo Belorusi velikost 14, 63 centimetra, Poljaki 14, 30 centimetra, Ukrajinci pa 13, 98 centimetra.

Kot lahko vidite, povprečja niso tako impresivna. Vendar pa večina moških v slovanskih državah ni zadovoljna z velikostjo svojega dostojanstva. Omeniti velja, da so ženske po anketah zadovoljne z vsem.

Torej, če je velikost vašega organa 14-15 centimetrov, potem imate povprečen spolni organ, ki bo zadovoljil večino žensk. Toda s povečanjem takšnega penisa tvegate, da boste izgubili pozornost poštenega spola, saj bo le malo primernih žensk zadovoljno z velikim penisom.

Ko je vaša velikost bistveno manjša od povprečja, lahko naredite masažo za povečanje penisa. Zgornje metode odlično opravljajo svoje delo in so se izkazale le z najboljše strani.

Priprava na izvedbo

Pred začetkom masaže je potrebno pripraviti spolni organ. Če ta postopek izpustite, bo masaža poškodovala penis.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da se sprostite in sprostite svoj penis. Če želite to narediti, se lahko tuširate pod toplo vodo. Ko se sprostite, morate rahlo božati moda, dimlje in se gladko premakniti do falusa. Gibanje mora biti gladko in enostavno. Zahvaljujoč temu se tkiva penisa sprostijo in vanj začne intenzivno teči kri.

Če nimate časa ali želje po tuširanju ali kopanju, obstaja druga pot. Brisačo zmočite s toplo vodo, jo ovijte okoli penisa in se nanjo naslonite z rokami, da se ogrejejo tudi dlani. Za minuto položite toplo, mokro brisačo, nato jo morate ponovno zmočiti in ponoviti postopek. Nato odstranite brisačo in počakajte dve minuti. Po vsem tem lahko nadaljujete z glavnimi dejanji.

Kaj določa učinkovitost vaj in kaj vpliva na pozitiven rezultat:

 • Zelo pomembno je, kakšno velikost ste imeli pred začetkom posegov. Če je bila v erektilnem stanju njegova velikost približno 10 centimetrov, potem boste morali trdo delati, da dosežete rezultate. Če je velikost vašega penisa povprečna ali višja in jo iz nekega razloga želite še povečati, bo v treh mesecih povsem mogoče dodati nekaj centimetrov.
 • Pomembno je, kolikokrat na dan izvajate vajo.
 • Med vajami se morate prepričati, da je tehnika pravilna, sicer je lahko ves vaš trud zaman.
Majhna velikost penisa lahko naredi vaše spolno življenje neprijetno

Ogreti se

Za učinkovite rezultate se morate pred postopkom ogreti. Strokovnjaki priporočajo, da je pred masažo ne izpustite, saj je to pomembna sestavina dobrega rezultata. Obstaja več načinov ogrevanja.

 1. Drgnjenje. Vzemite orgle v dlani in jih povaljajte z ene strani na drugo. Ta postopek mora potekati gladko in sproščeno. Ni potrebe po pretiravanju, med ogrevanjem ne smete čutiti nobene bolečine.
 2. Sprostite se. Penis je treba namazati z lubrikantom in ga z božajočimi gibi vtreti v organ. Postopek je treba izvesti v 5 minutah.
 3. Tresenje. Penis je treba zasukati. Ob tem se član sprosti in pripravi na posege.

Samomasaža

Penis ima dve mišici. Znotraj teh mišic je veliko število votlin. Ko je moški vznemirjen, se te votline napolnijo s krvjo, zato penis postane trd in se močno poveča. Če je masaža opravljena pravilno, lahko zagotovite, da se votline razširijo, zaradi česar se tkiva raztegnejo, postanejo veliko debelejša in daljša.

Kako povečati penis z masažo z različnimi tehnikami

Če vsak dan porabite pet minut za masažo penisa, boste imeli številne prednosti:

 • Krvni obtok v organu se znatno izboljša.
 • Erekcija postane težja in učinkovitejša.
 • S pomočjo vaj zmanjšate tveganje za prezgodnji izliv med spolnim odnosom.
 • Sama moč se poveča.
 • V seksu moški postane bolj vzdržljiv.
 • Debelina in dolžina genitalnega organa se povečata.

Ker lahko penis povečate z masažo z različnimi metodami vplivanja na organ, se pogovorimo o njih podrobneje.

Tajska masaža

Penis lahko povečate tako, da ne delujete na samo steblo, ampak samo na glavico. Kot kažejo rezultati različnih poskusov, učinki na glavi dejansko povečajo dolžino celotnega spolnega organa.

Za izvajanje masaže morate glavo prijeti s kazalcem in palcem na dnu. Glava je povlečena nazaj in vpeta. Na koncu postopka morate trdno držati prste na njem in stisniti pretok krvi. Držati ga ne smete več kot 10 sekund.

Z izbiro te masaže bo sam penis počasi rasel in v nekaj mesecih boste dosegli največ plus en centimeter. Vendar bo sama glava postala veliko večja. In ni skrivnost, da je velika glava za žensko veliko veselje.

Moški izbere tehniko masaže za povečanje penisa

Druge priljubljene masažne tehnike

Metoda Uli velja za zelo učinkovito. S pomočjo te masaže se poveča debelina genitalij. Omeniti velja, da včasih dolžina ni tako pomembna za žensko zadovoljstvo kot debelina.

Penis morate zgrabiti z dlanjo in stisniti. Ni vam treba stisniti premočno, a hkrati ne šibko, glavna stvar je, da ni bolečine ali nelagodja. Penis morate držati tako 40 sekund. Nato spustite, počakajte 20 sekund in ponovite postopek. Ponoviti morate približno 4-krat. Omeniti velja, da je strogo prepovedano izvajati takšno masažo, če je v stanju erekcije.

Keglova pomoč

Ta metoda je najučinkovitejša od vseh, a hkrati nevarna in lahko škoduje zdravju. Vendar pa boste z izbiro te metode masaže povečali penis v dolžino, njegovo debelino in tudi povečali potenco.

Prvi korak je najti PC mišico. Med uriniranjem morate ta proces nenadoma ustaviti, tako da lahko jasno občutite to mišico na penisu. To bo boleče in neprijetno, a če imate malo znanja o anatomiji, potem ni drugega načina, da bi našli mišico.

Najdeno mišico je treba gladko stisniti in oslabiti. Vzporedno s tem je treba uporabiti tehniko podaljšanega stiskanja genitalij.

Masažo je treba izvajati kaskadno. To pomeni, da morate na začetku masaže mišico malo stisniti, nato jo sprostiti in naslednjič stisniti malo močneje. Postopek stiskanja in sprostitve mora biti končan v nekaj minutah.

Jelqing

Strokovnjaki menijo, da je ta metoda najučinkovitejša med vsemi znanimi, saj lahko s tovrstno masažo penis povečate za nekaj centimetrov. Rezultat bo opazen dva meseca po začetku postopkov. V prevodu jelqing pomeni "molža". Na podlagi prevoda si že lahko predstavljate, kako bo masaža potekala.

Obstajata dve vrsti takšne masaže: mokra in suha.

Če je penis moker, ga dobro segrejte s prho ali mokro in toplo brisačo (navedeno zgoraj). Po segrevanju in segrevanju na penis nanesite lubrikant in ga s palcem in kazalcem primite pri dnu. Nato začnemo z gibi, ki zelo spominjajo na molžo. Postopek mora potekati gladko in brez nenadnih gibov (da erekcija ne pride tako hitro). Ko se pojavi erekcija, je treba postopek za nekaj časa prekiniti.

Za izvedbo suhe tehnike morate penis oprijeti s celotno dlanjo in izvajati gibe, ki spominjajo na molžo. Pred začetkom postopka je vredno narediti ogrevanje (navedeno zgoraj), vendar ga ni treba mazati.

Stranski učinki, ki jih lahko povzroči vadba

Velik penis je po mnenju moških velika prednost. Masaže, ki so pomagale povečati penis, pa so lahko telesu precej škodljive. Toda stranski učinki niso tako nevarni, da bi zazvonili alarm in tekli k zdravniku. Pogosto izginejo sami.

Penis lahko potemni po vsem ali na več mestih. Ta napaka se pojavi nekaj mesecev po začetku vadbe. Če pa prenehate z vajami, bo temnenje izginilo.

Zaradi vadbe se krvne žile močno razširijo, kar vodi do razširitve ven na penisu.

Če penis masirate zelo intenzivno in pogosto, da ga povečate, se lahko na glavici pojavijo rdeče lise. To je signal, da je treba intenzivnost nekoliko zmanjšati.

Preden začnete s povečevanjem penisa, se vprašajte: "Ali to res potrebujem? "Dejstvo je, da ima večina moških, ki menijo, da je njihov penis majhen, dejansko povprečen falus, ki žensko popolnoma zadovolji.